Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μετά την λήξη της προπόνησης έκαναν δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA

Σ. Στόικα « Την  Κυριακή έχουμε ‘πόλεμο.» ΄
Μετά την λήξη της προπόνησης έκαναν δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA οι Γεωργιάδης και Καλτσάς και ο προπονητής της Βέροιας Στέφαν Στόικα.

Στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε με αισιοδοξία και σιγουριά ότι την Κυριακή η ομάδα του θα πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Ρωτήθηκε απο τον ρεπόρτερ Παναγιώτη Στεφάνου που έδωσε βαρύτητα στην προετοιμασία των παικτών , στην τακτική  ή στην ψυχολογία και αυτός απάντησε.
« Το θέμα της ψυχολογίας είναι αλληλένδετο με την νίκη . Αν μία ομάδα κερδίζει της φεύγει και το άγχος και η πίεση. Τι να τους πω εγώ αφού οι ποιό πολλοί  είναι έμπειροι παίκτες και δεν μασάνε απο τέτοια πράγματα
Την Κυριακή συνέχισε ο κ. Στόικα . έχουμε ‘πόλεμο’ με πραγματικά …πυρά. Πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει και οι παίκτες που είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για την νίκη.
Δεν χρειάζεται όμως άγχος νομίζω ότι με μεθοδικότητα και σωστή τακτική θα πετύχουμε την νίκη.  Δεν φοβάμαι τον αντίπαλο και δεν συνδυάζω που και αυτός όπως και εμείς γνώρισε την ήττα στην έδρα του. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας . Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός απο την νίκη.»

50-50 η πρόκριση στο Μουντιάλ.
Στο τέλος ρωτήθηκε για τα προγνωστικά του  ως αναφορά το παιχνίδι μπαράζ Ελλάδας – Ρουμανίας όπου μία απο τις δύο ομάδες θα βρεθεί το καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. 
« Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι κρίμα που μία απο τις δύο ομάδες θα μείνει απ’ έξω. Νομίζω ότι και οι δύο έπρεπε να είναι στο Μουντιάλ.
Η πρόκριση είναι 50-50 αν και η Ελλάδα έχει πιο έμπειρη ομάδα και μία απο τις καλύτερες άμυνες. Αφού οι πιο πολλοί παίκτες αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Εγώ θα είμαι με την ομάδα της πατρίδας μου αν και έζησα πολλά χρόνια στην Ελλάδα δεν μπορώ να πω ότι είμαι …Αμερικάνος.!! Θα πάω για να δω απο κοντά το παιχνίδι .
Και με την ευκαιρία να σας πω ότι βοηθός  του προπονητή της Εθνικής Ρουμανίας του Βίκτορ Πιτσόλκα είναι ένας παίκτης που πριν απο χρόνια φόρεσε την φανέλα της Βέροιας ο Ευγένη Νιεαγκουε. Και οι δύο είναι απο την πόλη μου την Κραιόβα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου