Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Κέρκυρα και Παναιγιάλειος πέτυχαν την τέταρτη τους νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές


Τις τέταρτες νίκες στο πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισαν Κέρκυρα (3-1 την Δόξα Δράμας) και Παναγιάλειος (1-0 τη Μαγούλα) σε Βόρειο και Νότιο Ομιλο αντίστοιχα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Σημαντικά “διπλά” για Ψαχνά (3-1 τον Αχαρναϊκό) και Εθνικό Γαζώρου (2-1 την Καβάλα).
Φάση από το παιχνίδι Δόξα Δράμας- ΚέρκυραΦάση από το παιχνίδι Δόξα Δράμας- Κέρκυρα

Στον Νότιο Ομιλο ο Παναιγιάλειος μοιάζει ασταμάτητος, καθώς έκανε το “4 στα 4” απέναντι στον Αστέρα Μαγούλα και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σημαντική νίκη που τον φέρνει στην δεύτερη θέση πήρε ο Ηρακλής Ψανχών στην έδρα του Αχαρναϊκού (3-1). Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Φωστήρας και Γλυφάδα, ενώ την ήττα γνώρισε η Παναχαϊκή από τον Φωστήρα με 2-1.
 
Την νικηφόρα πορεία της στον Βόρειο Ομιλο συνεχίζει η Κέρκυρα, η οποία πέρασε από την Δράμα  με 3-1 και παρέμεινε πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Με το... διπλό στην τζέπη έφυγε από την Καβάλα ο Εθνικός Γαζώρου που επικράτησε 2-1 της τοπικής ομάδας, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα (2-1) νίκησε ο Ηρακλής την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Την μεγάλη ανατροπή έκανε η Ζάκυνθος και νίκησε 2-1 τον Πιερικό εντός έδρας, ενώ χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στον Βατανιακό και τον Αιγινιακό.
 
Τα αποτελέσματα Νοτίου Ομίλου:
Επισκοπή - Βύζας 2-0
Αχαρναϊκός - Ηρακλής Ψαχνών 1-3
Φωκικός - Παναχαϊκή 2-1
Φωστήρας - Γλυφάδα 1-1
Παναιγιάλειος - Αστέρας Μαγούλας 1-0
Χανιά- Ολυμπιακός Βόλου (21/10)
Καλλιθέα- Πανηλειακός (21/10)
 
Η βαθμολογία: Παναιγιάλειος 12, Επισκοπή και Ηρακλής Ψαχνών 10, Πανηλειακός*** 9, Ολυμπιακός Βόλου*** 7, Φωστήρας 5, Χανιά*** και Φωκικός 4, Καλλιθέα*** και Παναχαϊκή 3. Αχαρναϊκός, Αστέρας Μαγούλα και Γλυφάδα 1, Βύζας Μεγάρων 0
 
Τα αποτελέσματα Βορείου Ομίλου:
Τύρναβος- Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Δόξα Δράμας - Κέρκυρα 1-3
Καβάλα - Εθνικός Γαζώρου 1-2
Βατανιακός - Αιγινιακός 0-0
Ζάκυνθος - Πιερικός 2-1
Ηρακλής Αναγέννηση - Γιαννιτσών 2-1 
Νίκη Βόλου- Απόλλων Καλαμαριάς 4-0
 
Η βαθμολογία: Κέρκυρα 12, Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Γαζώρου, Νίκη Βόλου και Τύρναβος 9, Ηρακλής 7, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ζάκυνθος 6, Αιγινιακός 5, Καβάλα και Δόξα Δράμας 3, Πιερικός 2, Βατανιακός 1, Αναγέννηση Γιαννιτσών  0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου