Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο 49χρονος δρομέας στον 3ο και τελευταίο γύρω της διαδρομής



Αδοξο τέλος είχε η ολοκλήρωση του 2ου διεθνής Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου στην Θεσσαλονίκη, όταν στον 3ο και τελευταίο γύρω στα 15 χιλιόμετρα ένας δρομέας υπέστη καρδιακό επεισόδιο , με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή
Η παρουσία του ασθενοφόρου ήταν άμεση και ενώ του είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα, ο άτυχος δρομέας κατά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”  άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο γιατρός που βρέθηκε δίπλα του στο ασθενοφόρο, διαπίστωσε πως ο άτυχος 49χρονος δρομέας δεν είχε σφυγμό και είχε μυδρίαση. Προσπάθησαν στη συνέχεια να τον επαναφέρουν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο, αλλά το μοιραίο δεν κατέστη δυνατό να αποφευχθεί.
 Η οργανωτική επιτροπή έβγαλε ανακοίνωση για το θλιβερό συμβάν:
«Ο θάνατος ενός από τους δρομείς έσβησε τα χαμόγελα στον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης εκφράζει τη θλίψη της για το τραγικό συμβάν και τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου