Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο ΟΦΗ έκανε το λάθος να προηγηθεί στο «Καραϊσκάκης» και ο Ολυμπιακός τον τιμώρησε με πεντάρα

Ο ΟΦΗ έκανε το λάθος να προηγηθεί στο «Καραϊσκάκης» και ο Ολυμπιακός τον τιμώρησ
Γκολ και θέαμα ήθελαν να προσφέρουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στους οπαδούς τους, ωστόσο, χρειάστηκε να... σοβαρευτούν πολύ νωρίς, καθώς ο ΟΦΗ προηγήθηκε μόλις στο 12ο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, όμως, η υπεροχή των παικτών του Μίτσελ ήταν καθολική. Οι ερυθρόλευκοι επιτέθηκαν κατά κύματα και έφτασαν σε μια ευρεία νίκη με 5 – 1.
Πρωταγωνιστές της βραδιάς ο Κώστας Μήτρογλου που σκόραρε άλλα δύο τέρματα, αλλά και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ο οποίος αποθεώθηκε στην επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μήτρογλου (4΄, 52΄), Χολέμπας (58΄), Μανιάτης (85΄) και Γιαταμπαρέ (86΄) ενώ ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Λαμπρόπουλο στο πρώτο λεπτό. Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μπούρμπου με δεύτερη κίτρινη στο 75΄.
Χωρίς βαθμολογικές απώλειες πέρασε ο ΠΑΟΚ από την Κομοτηνή. Η ομάδα του Στέφενς, με δύο τέρμα του Λούκας (11', 47') και αυτογκόλ του Εμπόου (72') επικράτησε 3-0 του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 9ης ημέρας και παρέμεινε στο «κατόπι» του Ολυμπιακού στην κούρσα για την κορυφή της Σούπερ Λίγκας.
Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε ο Πλατανιάς, που επικράτησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη με 2-1 (43΄ Τόρες, 83΄ Γουνδουλάκης - 72΄ Ουντότζι).
Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας της Βέροιας, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα γκολ της Βέροιας, η οποία παρέμεινε στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έξι βαθμούς, σημείωσαν οι Καλτσάς (32') και Μπαργκάν (39'), ενώ για τον ΠΑΣ Γιάννινα που βρέθηκε με προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίωρο, σκόραραν οι Ίλιτς (5') και Κοροβέσης (29'). Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λίλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου