Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

kerkidasport: " Μόνο γραφικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο πρόεδρος των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ Γιάννης Καλαϊτζίδης"Μόνο γραφικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο πρόεδρος των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ Γιάννης Καλαϊτζίδης, ο οποίος στην προσπάθειά του να προβληθεί δεν έχει πρόβλημα αν αυτή η προβολή είναι και αρνητική!

Έτσι, για μία ακόμη φορά ήρθε σε αντιδικία με δημοσιογράφους, αφού με δική του εντολή οι αστυνομικοί έβγαλαν από τον αγωνιστικό χώρο τους εκπροσώπους του Τύπου από τη Βέροια και τη Νάουσα, που βρέθηκαν στο γήπεδο των Λευκαδίων για να καλύψουν το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με τη ΝΑΟΥΣΑ και τον φωτορεπόρτερ των δικών μας Μέσων, στέλνοντάς τους στην κερκίδα, επειδή άκουσον – άκουσον δεν είχαν διαπιστεύσεις, τις οποίες δίνει η γηπεδούχος ομάδα.

Και σα να μην έφτανε αυτό, έκανε φραστική επίθεση στους συναδέλφους, στους οποίους μάλιστα είπε ότι την επόμενη φορά για να κάνουν την δουλειά τους θα πρέπει να πληρώσουν και εισιτήριο, όπως κάνει ο ίδιος στα παιχνίδια της ομάδας του.

Πράγματι είναι λυπηρό πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας να πέφτει σε τέτοιο επίπεδο και σε τέτοια κατάντια, γιατί περί κατάντιας πρόκειται όταν ψάχνεις την δημοσιότητα μέσα από αντιδικίες.

Όμως ξεχνάει ο πρόεδρος ότι το χωριό του το γνώρισε η Ελλάδα γιατί υπάρχουν οι δημοσιογράφοι, υπάρχουν τα ΜΜΕ, που το προβάλουν και όχι γιατί αυτός, όπως του αρέσει να καυχιέται, βάζει τα ωραία του χρήματα.


ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ kerkidasport ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ …ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ «ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ»

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Χ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου