Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Νέο «διπλό» για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά στη Βέροια (0-1), με σκόρερ τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό

Τους 8 βαθμούς, που τον ανέσυραν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, έφτασε ο Αρης, κερδίζοντας εκτός έδρας τη Βέροια (0-1). Σκόρερ ο Ουντότζι (61'), ο ίδιος παίκτης που ξελάσπωσε τον Αρη στη Νέα Σμύρνη. Με εννέα παίκτες τελείωσε τον αγώνα η ομάδα της Θεσσαλονίκης, λόγω αποβολής των Οικονομόπουλου και Αγκάνθο στις καθυστερήσεις, ενώ ο Βοσκάκης απέβαλε και τον Πουλίδο, μετά τη λήξη του αγώνα! Δοκάρι είχε η Βέροια, σε κεφαλιά του Μπαργκάν.
Στη Βέροια, ο Αρης έκανε λιγότερες ευκαιρίες, σε σχέση μ'εκείνες που δημούργησε στη Νέα Σμύρνη (όχι πως έκανε πολλές η γηπεδούχος ομάδα, αν και είχε σαφέστατη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο), αλλά του έφτανε η καλύτερη απ'όλες για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δημιουργός ο Τάτος, με κτύπημα κόρνερ, κι εκτελεστής ο Ουντότζι, με κεφαλιά, στο 61ο λεπτό, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Μιλίνκοβιτς είχε αρχίσει να δείχνει απειλητική, χάρη στην προσθήκη του Αγκάνθο, αντί του Παπαδόπουλου.
Κι επειδή το μυαλό του Αρη ήταν στραμμένο αποκλειστικά στη σημασία του αποτελέσματος, προσπάθησε με κάθε τρόπο να διαφυλάξει το 0-1, με συνέπεια να πέφτουν οι κόκκινες κάρτες... βροχή, στις καθυστερήσεις του αγώνα! Την (κακή) αρχή έκανε ο Οικονομόπουλος, που τιμωρήθηκε για "θέατρο", ενώ ακολούθησε αποβολή του Αγκάνθο, για σκληρό μαρκάρισμα. Κι επειδή οι Θεσσαλονικείς δε μπορούσαν να χωνέψουν τις συγκεκριμένες αποφάσεις του Βοσκάκη, μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε και ο Πουλίδο, καθώς θεωρήθηκε ειρωνική η επιθυμία του να σφίξει το χέρι του διαιτητή.

ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Σισοκό, Καλτσάς, Μπαργκάν, Σιόντης, Οστοϊτς (76’ Ντα Κόστα), Μπεν, Μρντάκοβιτς (65’ Ζεζίνιο).
ΑΡΗΣ: Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Έλσνερ, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (46’ Αγκάνθο), Ηρακλής, Ιμπέ (60’ Σταυρόπουλος), Ουντότζι (81' Αγγελούδης), Τάτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου