Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Στην μεριά των Λευκαδίων έγειρε η...πλάστιγγα του τοπικού ντέρμπι της Γ' Εθνικής

"Καθάρισαν" νωρίς το ντέρμπι τα Λευκάδια
Στην μεριά των Λευκαδίων έγειρε η...πλάστιγγα του τοπικού ντέρμπι της Γ' Εθνικής.
Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα πιο άνετα από ότι θα περιμένε, επικράτησε της Νάουσας με 3-0 και αποκόμισε τους τρεις πολίτιμους για την συνέχεια βαθμούς. Μόλις στο ημίωρο το σκορ ήταν 2-0 και η Νάουσα αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες. 
Αγωνιστικά οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά όμως οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με το...καλησπέρα, όταν στο 7' ο Δημητριάδης αξιοποίησε την σέντρα του Μπρέγκου κι έγραψε το 1-0. Στο 20' η Νάουσα προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα αλλά ο Παπαδόπουλος εξουδετέρωσε το επικίνδυνο σουτ του Κεφαλά. Στο 29' κρίθηκαν τα πάντα. Ο Βλαχοδήμος ανέτρεψε τον Δημητριάδη, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και τον απέβαλε και ο Έξαρχος με εύστοχο χτύπημα έγραψε το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος, η Νάουσα δέχθηκε και δεύτερη αποβολή. Οι διαμαρτυρίες του Μπενίσκου στο 50' τον οδήγησαν στα αποδυτήρια αλλά αυτός ο συσχετισμός (11-9) δεν διατηρήθηκε για πολύ αφού στο 60' είχαμε την αποβολή του Π. Μισαηλίδη με δεύτερη κίτρινη. Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 75' με κεφαλιά του Μουρατίδη, μετά από κόρνερ του Τσαλώνη. Στο 88' είχαμε και δεύτερη αποβολή για τα Λευκάδια. Αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος επειδή έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κόλα, Μπρέγκου, Μισαηλίδης, Πίττος, Ζαρογιάννης (84’ Καρατάσος), Γιαουτζής (46’ Λαμπριανίδης), Μισαηλίδης Π., Έξαρχος, Δημητριάδης (74’ Τσαλώνης).
ΝΑΟΥΣΑ: Σιμσερής, Παπατάνος, Βλαχοδήμος, Πέϊκος, Μουσικάκης, Κεφαλάς, Συμπεθέρης (46’ Πούπης), Παπαδής (65’ Μουρίκι), Μπενίσκος, Αβραμόπουλος, Περηφανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου