Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ο Λευτέρης Δημητρούσης και παραλειπόμενα ...


Κάντε κλικ για μεγέθυνση 1.JPG
Ο Λευτέρης Δημητρούσης και τα παραλειπόμενα από τις κερκίδες και τα...τσιπουράδικα της Χαλκίδας!
Ένας λαϊκός τραγουδιστής που κατάγεται από τα Λευκάδια και μένει μόνιμα στην Αθήνα, ο Λευτέρης Δημητρούσης, μετέβη οικογενειακώς στο στάδιο της Χαλκίδας για να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας με την τοπική της αντίπαλο. Ο Λευτέρης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Γιάννη Καλαϊτζίδη, ενώ φώναξε, εμψυχώνοντας μάλιστα τους παίκτες του Νίκου Παπανώτα "εκεί, εκεί στη Β΄Εθνική"!

Μια ....ενδεκάδα φιλάθλων, με επικεφαλής τους αδελφούς Καλαϊτζίδη βρέθηκαν στις κερκίδες της Χαλκίδας, πανηγυρίζοντας έντονα μάλιστα το τέρμα του Ζαρογιάννη στο 63΄. Η κατήφεια έπεσε στο 94΄λεπτό, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο.
Στις εξέδρες και ο Στάθης Σιδηρόπουλος ο κατά κόσμον..."Βολίδας" , που ήρθε αυθημερόν στη Χαλκίδα. Πάντως δεν έπιασαν τα...γούρια του, αφού το τάξιμο του προς τον Χρήστο Πίτο από τον κερκίδα δεν ευτύχησε να ευοδωθεί!
Πάνω από 90.000 κατοίκους έχει η πανέμορφη πόλη της Χαλκίδας, μόλις πάνω από 1.000 τα Λευκάδια. Αναμέτρηση Γολιάθ και Δαβίδ σε άλλες εποχές, ( το στάδιο της Χαλκίδας αν και παλιό διαθέτει καταπακτές και μεγάλο ταρτάν) όταν η ομάδα της Χαλκίδας έπαιζε στην Α΄Εθνική.
Χθες πάντως ο...Δαβίδ των Λευκαδίων αποδείχθηκε ότι ήταν κλάσεις ανώτερος από την τοπική ομάδα.
Πάνω από 500 οι φίλαθλοι της Χαλκίδας που παρακολούθησαν το παιχνίδι εντελώς απογοητευμένοι για την εμφάνιση της ομάδας τους. Τον αγώνα κάλυψε μάλιστα και τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, που έδωσε στιγμιότυπα στο star Κεντρικής Ελλάδας. Να δούμε πότε θα υπάρξει η δυνατότητα και στην Ημαθία να έχει τέτοια τηλεοπτική κάλυψη, αφού είναι κρίμα μια περιφερειακή ενότητα 170.000 κατοίκων να μην διαθέτει ένα τηλεοπτικό σταθμό.
Για πρώτη φορά στα χρονικά η αποστολή των Λευκαδίων διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο για εκτός έδρας αγώνα. Θα ακολουθήσουν σίγουρα και άλλες διανυκτερεύσεις σε Κύμη και Λαμία, αλλά η πρώτη φορά είναι εμπειρία για τους περισσότερους παίκτες, όσους δεν έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Οδηγός του λεωφορείου του πρακτορείου ταξιδίων "Ράλλης" ο Μάνος Ράλλης. Τα Λευκάδια μάλιστα μετά την Σοφία Υφαντίδου θα βραβεύσουν σύντομα την χιονοδρόμο μας, μέλος της εθνικής ομάδας, Σοφία Ράλλη για τις προσπάθειες στο ευ αγωνίζεσθαι.
Αναστέναξαν τα τσιπουράδικα και οι ψαροταβέρνες της Χαλκίδας από τους φίλους των Λευκαδίων που συνδύασαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου κυριολεκτικά. ο "Βολίδας" μάλιστα έφθασε στις κερκίδες κυριολεκτικά με την...γαρίδα στο στόμα!
Μαζί με το Κώστα και την Όλγα Καλαϊτζίδου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα υπέροχο διήμερο στην φιλόξενη Χαλκίδα, με το καταπληκτικό της περιβάλλον και τον πορθμό του Ευρίπου, ενώ ο Κώστας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με την ανιψιά του Αλεξάνδρα που είναι νύφη πλέον στην Νέα Αρτάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου