Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Βέροια: Χρειάζεται χρόνο και ηρεμία

Βέροια: Χρειάζεται χρόνο και ηρεμία
Τώρα που κάθισε η...σκόνη από το παιχνίδι της Βέροιας με τον Άρη, ας γράψουμε ορισμένα πράγματα για την εικόνα που παρουσίασε η "Βασίλισσα".
Θα διαφωνήσουμε με πολλούς φίλους που χαρακτήρισαν την εμφάνισή της χάλια. Είδαμε μια ομάδα που ανασταλτικά δεν επέτρεψε τον Άρη να δημιουργήσει ευκαιρία. Οι "κίτρινοι" κέρδισαν στη Βέροια χωρίς να κάνουν μια ευκαιρία.
Αδυναμίες διαπιστώσαμε στο δημιουργικό μέρος του Βεροιώτικου παιχνιδιού, αλλά παρόλα αυτά δημιουργήθηκαν 3-4 φάσεις για γκολ. Στον τομέα αυτό η ομάδα θέλει χρόνο. Ήδη στον πάγκο της φέτος κάθισαν τρεις προπονητές και ο Στόικα είναι ο τέταρτος. Όλα αυτά μόλις σε οκτώ ματς. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι χρόνος (το ίδιο υποστηρίξαμε και για τον προηγούμενο τεχνικό, τον Τον Κάανεν) για να αφομοιώσουν οι παίκτες αυτό που θέλει ο νέος τους προπονητής.
Εκτός όμως από το χρόνο, οι παίκτες χρειάζονται και ηρεμία. Δεν γίνεται να ζουν και να παίζουν με το άγχος μην κατέβει ο πρόεδρος στα αποδυτήρια και πέσει το μπινελίκι. Βαθμολογικά είναι με την πλάτη στον τοίχο, για αυτό θα πρέπει να δημιουργηθούν συνθήκες ηρεμίας γύρω από το αγωνιστικό τμήμα ώστε χωρίς άγχος να προσπαθήσει να βγάλει στο γήπεδο τα πράγματα που ζητά ο νέος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου