Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Νέα του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας
Το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Οκτωβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία το τρίτο Ενωσιακό βαθμολογούμενο πρωτάθλημα τένις για αγόρια και κορίτσια 12, 14 και 16 ετών. Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, από αθλητές/τριες των σωματείων Κ.Δ. Μακεδονίας, οι αγώνες διεξήχθησαν με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες.
Στην κατηγορία των κοριτσιών 12 ετών, οι αθλήτριες του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Αλεξοπούλου Ιωάννα χάνοντας ένα μόνο game στους τρεις αγώνες που πραγματοποίησε και η Παυλίδου Θένια, μετά από συναρπαστικούς αγώνες που δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υπεροχής και των δύο, έφθασαν στα ημιτελικά όπου συναντήθηκαν, με αποτέλεσμα να περάσει στον τελικό η Παυλίδου Θένια κερδίζοντας με 63 64 την Αλεξοπούλου.
Στον τελικό η Παυλίδου συναντήθηκε με την αθλήτρια της Κοζάνης Χαντάβα Θεοδώρα και μετά από αγώνα που έληξε 62 75 η ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΘΕΝΙΑ αναδείχθηκε 2η Νικήτρια του πρωταθλήματος στα κορίτσια κάτω των 12 ετών αν και οι δυνατότητές της την κατατάσσουν στην κορυφή, όπως και την ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ η οποία κατέλαβε την 3η θέση.
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στην Νάουσα, θα ολοκληρωθεί το Αγωνιστικό πρόγραμμα της Γ΄Ενωσης για το 2013, με την διεξαγωγή του κορυφαίου πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών ΑΚ 12,14,16 ετών, του MASTER 2013 στο οποίο θα συμμετέχουν οι τέσσερις πρώτοι αθλητές/τριες της Ένωσης με την καλύτερη Πανελλαδική βαθμολογία.
Ο Όμιλος εύχεται σε όλους τους αθλητές και αθλήτριές του που θα συμμετέχουν Καλή Επιτυχία και συγχαίρει ιδιαιτέρως την Αλεξοπούλου Ιωάννα και Παυλίδου Θένια για τις επιτυχίες τους, όπως και την προπονήτρια του Ομίλου Παλαιστή Ντέπη η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα τους.
Στον Όμιλο λειτουργούν καθημερινά τμήματα mini tennis για παιδιά από πέντε ετών, Ακαδημίας, Αγωνιστικό τμήμα και τμήμα ενηλίκων.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες 6976698676, 6977596507.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου