Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΟΚ: ανοίγει το φάκελο «διαιτησία»

 

Η διαιτησία του Κωνσταντίνου Ιωαννίδη το Σάββατο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εξόργισε τον Ιβάν Σαββίδη που σε σύσκεψη με τα στελέχη της ΠΑΕ αποφάσισε να ανοίξει το φάκελο «διαιτησία» και να κινηθεί έναντι των υπερκείμενων αρχών του ποδοσφαίρου για να ζητήσει ισονομία στους επόμενους αγώνες.

Αποφασίστηκε έτσι να προγραμματίσει ραντεβού με τους επικεφαλής της ΚΕΔ και της ΕΠΟ ο Ζήσης Βρύζας προκειμένου να μεταφέρει την ανησυχία του ΠΑΟΚ για το θέμα της διαιτησίας. Κίνηση η οποία δεν έγινε δεκτή και με ενθουσιασμό από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, αφού θεωρείται πως τέτοιες κινήσεις δεν έχουν αντίκρισμα και γίνονται «για τα μάτια». Θεωρούν πως έτσι κι αλλιώς ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να... πάρει όσα θα πάρει ο Ολυμπιακός που είναι ο κύριος φετινός αντίπαλος και γι' αυτό προτρέπουν τον Σαββίδη, με τοποθετήσεις στα ραδιόφωνα και στο Διαδίκτυο, να φτιάξει μια πανίσχυρη ομάδα, η οποία δεν θα αμφισβητείται από κανέναν, πόσω μάλλον από διαιτητικά λάθη και παραλείψεις.
Ο Σαββίδης, πάντως, ήταν όντως πολύ θυμωμένος το Σάββατο, αλλά αυτό ίσως να αφορά και στη μέτρια εικόνα της ομάδας εδώ και καιρό, που προφανώς οδηγεί στον εκνευρισμό. Κι αυτό γνωρίζοντας πως έρχεται ένας δύσκολος μήνας για τον ΠΑΟΚ που παίζει μεθαύριο με τη Μακάμπι στην Τούμπα για το Europa League και στο καπάκι στην Κομοτηνή με τον φορμαρισμένο Πανθρακικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου