Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού είναι η Βέροια

Τέλος ο Στόικα
Σε αναζήτηση νέου τεχνικού είναι η Βέροια. Ο αποκλεισμός από το κύπελλο σε συνδυασμό με τα άτυχα προηγούμενα αποτελέσματα οδήγησαν την ηγεσία της Βέροιας να σταματήσει την συνεργασία της με τον Ρουμάνο τεχνικό.

Στεναχωρημένος ο Στόικα
Στεναχωρημένος ήταν μετά το ματς ο τεχνικός της Βέροιας Στέφαν Στόικα. Στις δηλώσεις του σημείωσε:
«Είμαστε ομάδα που παίζει και προσπαθεί αλλά μας λείπει η τύχη. Κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε πιο πολλά γκολ. Ο αντίπαλος κλείστηκε στα καρέ του για το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0, αλλά από μια κόντρα έγινε το 2-1. Θα γυρίσει αυτή η τύχη. Πρέπει κι εμείς κάποια στιγμή να πάρουμε έτσι ένα ματς. Δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Δεν μπαίνουμε με πολύ δύναμε στα αντίπαλα καρέ. Θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια. Καθοριστικό για εμάς παιχνίδι θα είναι την Κυριακή. Δεν πρέπει να χάσουμε».
Σε ερώτηση αν έμεινε ευχαριστημένος απάντησε ότι οι παίκτες έπαιξαν μπάλα αλλά μπορούν και καλύτερα. «Δεν είμαστε όλοι οι παίκτες στο ίδιο επίπεδο. Όταν θα γίνει αυτό θα είμαστε καλύτεροι».
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, ο κ. Γράφας σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Ξέραμε ότι είχαμε απέναντί μας μια ποιοτική ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Είπα στα παιδιά να καταθέσουν ψυχή. Φαβορί ήταν η Βέροια, αλλά αντιδράσαμε άριστα στην άμυνα, παρά την πίεση της Βέροιας στο δεύτερο μέρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου