Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Με μοναδικό στόχο τη νίκη αύριο στις 5.15μμ Βέροια – ΠΑΣ Γιάννενα

Με μοναδικό στόχο τη νίκη αύριο στις 5.15μμ Βέροια – ΠΑΣ Γιάννενα
Παρά την απρόσμενη ήττα απο τον Άρη την περασμένη  Κυριακή και μάλιστα εντός έδρας, η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν πολύ διαφορετική στο στρατόπεδο της Βέροιας. Ο προπονητής της ομάδας Στέφαν Στόικα είχε συνεχείς συζητήσεις με τους παίκτες και όπως δήλωσε και στην χθεσινή συνέντευξη τύπου βλέπει την αλλαγή που περίμενε και γι’ αυτό είναι πολύ αισιόδοξος για το αυριανό παιχνίδι. 

«Είμαστε πιο καλά ,ανεβήκαμε πιο ψηλά , παίζουν περισσότερο την μπάλα κάτω, με καλή κυκλοφορία , Άρχισαν να καταλαβαίνουν και να κάνουν αυτά που τους ζητάω. Τους βλέπω πολύ πιο σοβαρούς και με μεγάλη θέληση για να πετύχουμε και με την βοήθεια της τύχης μία νίκη. Απο κει και μετά δεν φοβάμαι καθόλου δήλωσε ο κ. Στόικα. Πρέπει συνέχισε ο Ρουμάνος προπονητής να σχηματίσουμε ένα κορμό 7-8 παικτών και να πλαισιώνονται απο τους υπόλοιπους».

Με τέσσερις απόντες 
Για μία ακόμη αγωνιστική δεν θα μπορέσει να προσφέρει  στην ομάδα ο Κώστας Μπάρμπας που άρχισε να προπονείται μόνος του αλλά ο κ. Στόικα δεν θέλει να ρισκάρει  Άλλωστε όπως είπε έμεινε ευχαριστημένος και απο τον Σισοκό που αγωνίσθηκε κόντρα στον Άρη.   
Πρώτη εκτός για τον Όστογιτς αλλά και στην θέση του υπάρχουν ικανοί παίκτες να τον αντικαταστήσουν Ο Ντα Κόστα που είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς για μία ακόμη φορά θα βρεθεί εκτός Τέλος ο Οικονόμου δεν πήρε ακόμη την ευκαιρία και είναι άγνωστη η απώλεια του  . Όλοι οι άλλοι θα είναι πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα  αποφασισμένοι να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να πάρει επιτέλους η βασίλισσα του βορρά την νίκη και τους τρεις βαθμούς. 

Ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας
Βροντερό παρών θα δώσουν και αύριο οι φίλαθλοι της Βέροιας  προκειμένου να κερδίσουν την μάχη της κερκίδας και να στηρίξουν για μία ακόμη φορά τους παίκτες. Μάλιστα χθες παρέθεσαν δείπνο στους παίκτες στην ταβέρνα  ΑΓΓΕΛΩΝ στην Βέροια δείχνοντας τις καλές σχέσεις  ποτ υπάρχουν μεταξύ των παικτών της τεχνικής ηγεσίας και της Διοίκηση της ΠΑΕ.  Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι φίλαθλοι πιστεύουν στους  παίκτες και την ομάδα που είναι θέμα χρόνου να ξαναβρεί τον δρόμο της. 

Δωρεάν εισιτήρια σε Ανέργους 
Εκτός απο τους μαθητές και τις γυναίκες η Διοίκηση αποφάσισε να δώσει εισιτήρια ελευθέρας και στους  άνεργους αρκεί να έχουν μαζί τους την κάρτα Ανεργίας. 

Πρωταθλήματα υποδομής
Για το πρωτάθλημα Κ-20 η Βέροια θα αντιμετωπίσει τα Γιάννενα αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο Διαβατό. Για την Κ-17 Άρης-Βέροια σήμερα στις 3.30 μ.μ. στο γήπεδο Τριανδρίας.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής 
Σάββατο 16-10-2013 
Σκόντα Ξάνθης- Ατρόμητος (3 μ.μ )
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός (17.15 μ.μ.)  
Εργοτέλης – Παναθηναϊκός (19,30 μ.μ.) 

Κυριακή  27-10-2013
Άρης  - Πλατανιάς (15.00 μ.μ.) 
Πανθρακικός – ΠΑΟΚ (17.15 μ.μ.)
Πανιώνιος   - Απόλλων Σμύρνης (17.15 μ.μ.)
Βέροια – Γιάννενα (17.15 μ.μ.) 
Ολυμπιακός  - ΟΦΗ (19.30 μ.μ.)

Δευτέρα 28-10-2013  
Παναιτωλικός – Καλλονή 19.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου