Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μετά από μέτρια εμφάνιση, επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών, αλλά δεν κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης (3-1 το πρώτο ματς).

Εκτός κυπέλλου η Βέροια
Εκτός κυπέλλου έμεινε η Βέροια. Μετά από μέτρια εμφάνιση, επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών, αλλά δεν κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης (3-1 το πρώτο ματς).
Το πρώτο μέρος ήταν χωρίς ρυθμό και κουραστικό για τους φιλάθλους. Η Βέροια πήρε από το πρώτο λεπτό την πρωτοβουλία των κινήσεων και σκόραρε νωρίς. Στο 12’, στην πρώτη της ευκαιρία, ο Γεωργιάδης έκανε την συρτή σέντρα πριν η μπάλα βγει άουτ, κανείς από τους αμυντικούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν μπόρεσε να διώξει και ο Μρντάκοβιτς με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 1-0. Με τον ενθουσιασμό του γρήγορου τέρματος, η Βέροια έφτασε σε φάση εκτέλεσης και στο 18’. Μετά από σέντρα που έγινε από δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Μρντάκοβτις στο δεύτερο δοκάρι, όμως το κοντινό σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Αθανασόπουλο.
Από εκεί και μετά η απόδοση της Βέροιας έπεσε. Είχε μεν τον έλεγχο, ωστόσο ήταν φλύαρη και δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη ευκαιρία. Και δεν έφτανε μόνο αυτό, στο 32’ ο Ηρακλής Ψαχνών έφτασε στην ισοφάριση με σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή ο Νικολόπουλος.
Στο πρώτο μέρος, η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή. Στο 43’ ο Μπεν εκτέλεσε φάουλ και ο Αθανασόπουλος απόκρουσε δύσκολα.
Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, αναφορικά με την ποιότητα του παιχνιδιού. Η Βέροια συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να πιέζει για το γκολ ενώ ο Ηρακλής περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο για να κρατήσει το σκορ πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν ένα δυνατό σουτ του Κοιλιάρα στο 49’, έξω από την περιοχή, το οποίο χτύπησε στο πάνω μέρος της οριζοντίου δοκού.
Η Βέροια απάντησε στην ευκαιρία των φιλοξενουμένων στο 54’, όταν γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι έφερε σε θέση εκτέλεσης τον Μρντάκοβιτς Η Βέροια μπήκε στην διεκδίκηση της πρόκρισης στο 87’ όταν μετά από κούρσα του Μπεν, ο Καλτσάς με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 3-1 στις καθυστερήσεις αλλά η κεφαλιά του Μάνου, μετά από σέντρα του Μπεν, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής: Αρετόπουλος
ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας (67’ Ντα Κόστα), Σισοκό, Αμαραντίδης, Ρίος (52’ Καλτσάς), Γεωργιάδης (68’ Μάνος), Σιόντης, Ζεζίνιο, Μπεν, Μρντάκοβιτς.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Λάμπρου, Πατσατζόγλου, Παλαιολόγου, Νικολόπουλος, Τζιμόντζι, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας, Κρητικός (61’ Τριανταφύλλου), Γκμπαγκουϊντί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου