Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Κύπελλο: Ψάχνει την ανατροπή η Βέροια

Κύπελλο: Ψάχνει την ανατροπή η Βέροια
Την πρόκριση της στο κύπελλο Ελλάδος θα διεκδικήσει την Πέμπτη το μεσημέρι, στις 3.30μμ η Βέροια. Θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Ψαχνών και θα αναζητήσει τρόπους για να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου ματς.
Το εγχείρημα δεν είναι δύσκολο, με βάση την δυναμικότητα των δυο αντιπάλων, αλλά δεν είναι και απλή υπόθεση. Η σοβαρή και πειθαρχημένη Βέροια μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να περάσει στην επόμενη φάση.
Εκτός από την πρόκριση, το ματς αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια νέα αρχή στο Βεροιώτικο στρατόπεδο. Μια νίκη - πρόκριση θα διώξει τα μαύρα σύννεφα που είναι συγκεντρωμένα πάνω από την Βεροιώτικη ομάδα και θα τονώσει το ηθικό των παικτών. "Η ομάδα χρειάζεται μια νίκη" υποστηρίζει συνεχώς ο τεχνικός της Στέφαν Στόικα και με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών η Βέροια θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να την πετύχει. Αν δεν τα καταφέρει και σε αυτό το ματς τότε είναι άξια της μοίρας της.
Στο αγωνιστικό μέρος, ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Όστοϊτς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν υπολογίζεται. Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεση του Στέφαν Στόικα, ο οποίος θα επιλέξει πριν το ματς της 18αδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου