Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΠΛΗΡΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ Απαντες παρόντες

Ο Ολυμπιακός με διαθέσιμο όλο το «βαρύ οπλισμό» (ενσωματώθηκαν στην αποστολή και οι Μασάντο, Χολέμπας) αναχώρησε το πρωί για την Πορτογαλία για το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με την Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ, «τα οποία θα κρίνουν και την πρόκριση στην επόμενη φάση», σύμφωνα με τον Ρομπέρτο.
Οι φανέλες του Ολυμπιακού με την UNICEF πλέον στο στήθοςΟι φανέλες του Ολυμπιακού με την UNICEF πλέον στο στήθος
Ο Μασάντο... προειδοποίησε τους Λουζιτανούς με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός διαθέτει μια «καλή και ανταγωνιστική ομάδα και στόχος είναι η νίκη». Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Πόρτο αναφέρθηκε και στον Μήτρογλου. «Πρόκειται για έναν επιθετικό υψηλής ποιότητας. Είναι πολύ φορμαρισμένος και θα είναι πονοκέφαλος για την άμυνα της Μπενφίκα».
Ο Μίτσελ επέμεινε στην προπόνηση στις «στημένες μπάλες» και όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει αύριο τους Ρομπέρτο, Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Εντινγκά, Σάμαρη, Φουστέρ, Βάις, Σαβιόλα και Μήτρογλου. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί (εκτός έμεινε μόνο ο τραυματίας Μπονγκ) και οι Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Μετζανί, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Γιαταμπαρέ.
Συνεργασία με UNICEF
Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να έχουν από αύριο στη φανέλα ως χορηγό τη UNICEF, καθώς επισημοποιήθηκε χθες η συνεργασία του διεθνούς Οργανισμού με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες, μέσω φιλανθρωπικών δράσεων, θα συγκεντρώσουν 2 εκατ. ευρώ μέσα στην επόμενη διετία τα οποία θα δοθούν στον ανθρωπιστικό Οργανισμό για τον εμβολιασμό παιδιών στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.
«Δεν υπάρχει μονάχα η Ελλάδα της κρίσης, αλλά και η Ελλάδα που απλώνει το χέρι της και αγκαλιάζει όποιον έχει ανάγκη», δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχοντας δίπλα του τον Κρ. Καρεμπέ και τον πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, Λάμπρο Κανελλόπουλο, που τόνισε: «Αποτελεί μια κορυφαία ανθρωπιστική στιγμή για την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός μαζί με την Μπαρτσελόνα βρίσκονται στην ίδια γραμμή δράσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου