Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Οι πράσινοι ήταν αήττητοι στην έδρα τους από το 2002, ωστόσο ο Πανθρακικός με το «διπλό» κατάφερε και πέρασε από την Λεωφόρο



Το 2-1 από τον Ρομέου
Ο Πανθρακικός υποχρέωσε σε ήττα τον Παναθηναϊκό (2-1) μέσα στη Λεωφόρο, με αποτέλεσμα το αήττητο σερί των πρασίνων (από τον Σεπτέμβριο του 2002 είχαν να χάσουν) να μην συνεχίζεται..Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα (21/10) με το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα- Πανιώνιος.

Οι πράσινοι μπήκαν με όρεξη στο παιχνίδι έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο σε μία από τις λίγες φορές που απειλήθηκε η εστία του Καπίνο, ήρθε το γκολ για τον Πανθρακικό έπειτα από την κεφαλιά του Ζεκίνια. Ο Παναθηναϊκός πίεζε και έψαχνε το τέρμα που θα τον ξανα έβαζε στο παιχνίδι, έτσι ο Φιγκερόα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1) βάζοντας φωτιά στη Λεωφόρο.
Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν και για δεύτερο γκολ, ωστόσο το δεύτερο γκολ ήρθε από τους φιλοξενούμενους. Ο Κάσες εκτέλεσε το φάουλ, ο Καπίνο έκανε άστοχη έξοδο και ο Ρομέου το εκμεταλλεύτηκε δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον Πανθρακικό. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν και το τελικό, με τους φιλάθλους στην κερκίδα να... βράζουν με την συμπεριφορά των παικτών του Πανθρακικού, όμως συγχρόνως χειροκροτούσαν και τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου για την προσπάθεια που έκαναν.

Παναθηναίκός: Καπίνο, Μαρινάκης (82’ Αμπεϊντ), Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν (51’ Φιγκεόρα), Κλωναρίδης (60’ Ντίνας), Μπεργκ. 

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Κάσες (86’ Χρήστου), Ζεκίνια (79’ Χασομέρης). 

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 22, ΠΑΟΚ 19, Ατρόμητος και Εργοτέλης 14, Ξάνθη και Πανθρακικός 13, Παναθηναϊκός 11, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα*** 10, Καλλονή 9, Αρης και Λεβαδειακός 8, Απόλλων Σμύρνης 7, ΟΦΗ και Πανιώνιος*** 6, Βέροια και Πλατανιάς 5

Επόμενη αγωνιστική: (26/10) Ξάνθη- Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης- Λεβαδειακός, Εργοτέλης- Παναθηναϊκός, (27/10) Αρης- Πλατανιάς, Βέροια- ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός- ΠΑΟΚ, Πανιώνιος- Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός- ΟΦΗ, (28/10) Παναιτωλικός- Καλλονή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου