Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πιο γρήγορο ρυθμό αλλά και τύχη χρειάζεται η Βέροια σύμφωνα με τον προπονητή της Στέφαν Στόικα

Στόικα: Πρέπει να παίζουμε πιο γρήγορα
Πιο γρήγορο ρυθμό αλλά και τύχη χρειάζεται η Βέροια σύμφωνα με τον προπονητή της Στέφαν Στόικα. Μετά το ματς δήλωσε: "Στη ζωή χρειάζεται και τύχη.
Έτσι είναι τα πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο αισθανόμουν καλά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ. Οι λίγοι βαθμοί μας δημιουργούν άγχος. Είναι σε δύσκολη στιγμή η Βέροια αλλά σιγά σιγά θα βρει τον δρόμο της. Έχει την δυνατότητα να βρει τον δρόμο της".
Σε ερώτηση για την διαιτησία δεν έκανε σχόλιο ενώ για το αποτέλσμα του ματς είπε ότι ο Άρης δεν έπρεπε να κερδίσει. "Μας τιμώρησε η μπάλα. Το ποδόσφαιρο όμως είναι έτσι".
Σε άλλη ερώτηση, για την δουλειά που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, είπε ότι ανέβηκε ο ρυθμός των προπονήσεων λόγω κατηγορίας, πρόσθεσε ότι η ομάδα είχε αρκετές απουσίες αυτό το διάστηκε και σημείωσε ότι πρέπει να αυξηθεί το πρεσάρισμα στην μπάλα.
Σε άλλη ερώτηση απάντησε ότι η Βέροια δεν πήγε πολύ δυνατά στις φάσεις γι αυτό δεν έφτασε στο γκολ και πρόσθεσε ότι η Βέροια παίζει ακόμη αργά και ότι πρέπει να ανεβάσει την ταχύτητά της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου