Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το Δ/Σ του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ διαμαρτύρεται για την σφαγιαστική διαιτησία των κ.κ. Φωτιάδη Φωτίου (Καστοριάς),

CIMG7159Το Δ/Σ του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ διαμαρτύρεται για την σφαγιαστική διαιτησία των κ.κ. Φωτιάδη Φωτίου (Καστοριάς), Καραμπούλα και Θεοδώρου (Πιερίας), οι οποίοι καθόρισαν και διαμόρφωσαν με τα σφυρίγματα και τις υποδείξεις τους το αποτέλεσμα του αγώνα Λευκαδίων Νάουσας – ΦΑΣ Νάουσα.
Συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό του αγώνα ο επόπτης ακυρώνει κανονικότατο γκολ της ομάδος μας. Στο 29ο λεπτό καταλογίζει ανύπαρκτο πέναλτι και αποβάλλει τον ποδοσφαιριστή μας Βλαχοδήμο Ζ. . Στο 50ο λεπτό αποβάλλει τον παίκτη μας Μπενίσκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα αναίτια, αποδυναμώνοντας πλήρως την ομάδα μας αγωνιζόμενη πλέον με 9 παίκτες. Στο 70ολεπτό δεν δίνεται πέναλτι σε ανατροπή από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Επίσης, καταγγέλλουμε τον προπονητή των Λευκαδίων Παπανώτα Νικόλαο για την απρεπή και προκλητική συμπεριφορά του σε ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας βρίζοντας με αισχρές και ακατανόμαστες εκφράσεις που δεν τιμούν την ιδιότητά του ως επίσημο προπονητή (θα ενημερωθεί σχετικά και ο Σύνδεσμος Προπονητών).
Τέτοιες συμπεριφορές και καταστάσεις ο σύλλογός μας έχει συναντήσει άπειρες φορές στην μακρόχρονη ιστορία του. Η παθητική μας όμως στάση να μην θεωρηθεί ως αδυναμία.
Κρούουμε τον κώδωνα σε όλους αυτούς που δόλια εκμεταλλεύονται το ποδόσφαιρο για προσωπικά συμφέροντα (οι οποίοι βλέπουν μόνο το δέντρ ). Εμείς σαν σύλλογος με ιστορία και αρχές θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την ίδια φιλοσοφία για την πρόοδο και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, του λαοφιλέστερου των αθλημάτων.
*fasnaoussa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου