Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Τα Λευκάδια άγγιξαν το δεύτερο διπλό

Τα Λευκάδια άγγιξαν το δεύτερο διπλό
Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψαν στην Ημαθία τα Λευκάδια. Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη στο πρωτάθλημα καθώς δέχτηκε την ισοφάριση -στο 94’ με πέναλτυ.
Η Ημαθιώτικη ομάδα κρατούσε τη νίκη από το 62’ όταν από φάουλ του Έξαρχου ο Σουτζόγλου απέκρουσε δύσκολα, η άμυνα της Χαλκίδας «κοιμήθηκε» και ο Ζαρογιάννης από κοντά έγραψε το 0-1. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και αποχώρησε. Λίγο αργότερα στο 74’ η πλάστιγγα έγειρε κι άλλο υπέρ των φιλοξενουμένων όταν ο Κωσταντάγκας που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Γκάμαρη (Βασιλάκης-Πανόπουλος), αφήνοντας τη Χαλκίδα με 10 παίκτες.
Και ενώ στο 89’ τα Λευκάδια είχαν μία ακόμη καλή στιγμή (από τις ελάχιστες συνολικά στο παιχνίδι), φτάσαμε στο 94’ που ανατράπηκε ο Τσαλμάς εντός περιοχής και δόθηκε η εσχάτη των ποινών. Με «κρύο αίμα» ο Ευσταθίου έγραψε το 1-1 μέσα σε αρκετή ένταση που συνεχίστηκε στη φισούνα του γηπέδου. Ευτυχώς επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και δεν είχαμε άλλα παρατράγουδα.
Χαλκίδα (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Σουτζόγλου (λ.τρ. 63’ Ντουμάνης), Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης (46’Κωσταντάγκας), Ευσταθίου, Κιάφα (63’ Βαλκάνος), Γκαράνης, Κάρος, Σέγκος, Τσαλμάς
Λευκάδια (Νίκος Παπανώτας): Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κόλα, Μπρέγκου (71’ Παρσόπουλος), Μισαηλίδης Πρ., Πίττος, Ζαρογιάννης (87’ Πλικαδίτης), Γιαουτζής, Μισαηλίδης Π., 'Εξαρχος, Δημητριάδης (84’ Τσαλώνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου