Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ Ημαθίας - Α1 Κατηγορία - 20η αγωνιστική Αχιλλέας Νάουσας – ΠΑΟΚ Αλεξ. Διαβατός – Μελίκη


ΕΠΣ Ημαθίας  - Α1 Κατηγορία - 20η αγωνιστική Αχιλλέας Νάουσας – ΠΑΟΚ Αλεξ.  Διαβατός – ΜελίκηΜε μίνι ντέρμπι πρωτοπόρων συνεχίζεται σήμερα Σάββατο το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής. Στο Γιαννακοχώρι έδρα του Αχιλλέα  θα γίνει ο αγώνας μεταξύ της ομάδας της Νάουσας και του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας .


Οι φιλοξενούμενοι που έχουν αποσπασθεί 13 βαθμούς απο τον δεύτερο της βαθμολογίας Φίλιππο Μελίκης θα παίξουν ελεύθερα με στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς θέλοντας να τερματίσουν στο τέλος με ρεκόρ βαθμών στο πρωτάθλημα. 

Να σημειώσουμε ότι στην ομάδα του ΠΑΟΚ επέστρεψε και πάλι ο νεαρός επιθετικός  Ανδρέας Ζαχαριουδάκης που αγωνιζόταν στους Κ20 του Άρη Θες. Ο παίκτης ζήτησε την ελευθέρα  του απο την ομάδα της Θες/νίκης αλλά υπήρχε άρνηση απο τον προπονητή της ομάδας τον Πέτρο Πασιαλή.

Τελικά με την μεσολάβηση το πατέρα του ο παίκτης γύρισε στην παλιά του ομάδα με σκοπό να είναι έτοιμος και για τους αγώνες μπαράζ που θα δώσουν οι μαυρόασπροι

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

ΝεόκαστροΧαρίεσσα

ΖερβοχώριΝ. Νικομήδεια

ΝηρέαςΜέση

ΚαψόχωραΑγ. Γεώργιος

ΔιαβατόςΜελίκη

ΚλειδίΠ. Σκυλίτσι

Αχιλλέας Ν.-ΠΑΟΚ Αλ.

Ρεπό: Τρίκαλα


EPEA - LAOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου