Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

O Σούλης Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού

Σούλης Παπαδόπουλος: «Μπορούμε να σωθούμε με 35 βαθμούς»
O Σούλης Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού, στη συμπεριφορά των παικτών του αλλά και στα σφυρίγματα του διαιτητή.
«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Αγωνιστικά χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο πρώτο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αν θέλεις να ξεφύγεις απο την δύσκολη θέση τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζεις από την αρχή» τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει:
«Δεν είχα αμυντικά προβλήματα αλλά δεν βρήκαμε τον τρόπο να σπάσουμε την αμυντική γραμμή της Βέροιας και να διώξουμε το όποιο άγχος από πάνω μας. Εχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ αμυντικά. Αν μας έδιναν το πέναλτι θα είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Οι συγγνώμες του διαιτητή δεν μας φτάνουν».
Για την εμφανή καλυτέρευση της αμυντικής γραμμής του Άρη, τόνισε: Xωρίς άμυνα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Για να βρείς εύκολα γκολ χρειάζεται να ψάξεις και στις στημένες φάσεις κάτι που προσπαθύμε να βελτώσουμε συνεχώς μέσα απο τις προπονήσεις».
Για την νωθρή συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του είπε: »Δεν θέλω να κατηγορήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Οι περισσότεροι αγωνίζονται για πρώτη φορά τη Σούπερ Λίγκ. Λίγο το άγχος αλλά και η πίεση ήταν τα στοιχεία που σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο. Αν παίρναμε όμως το πέναλτι θα ήταν όλα διαφορετικά. Ζούμε με το άγχος και την πίεση και είναι κάτι που το χρειαζόμαστε για να μπορούμε να λειτουργούμε.
Σχετικα με το όριο της παραμονής στην κατηγορία: "Αν μπορέσουμε και αναπληρώσουμε τους σημερινούς χαμένους βαθμούς εκτός έδρας θεωρώ πως μπορούμε να αποφύγουμε και το μπαράζ. Θεωρώ πως με 35 βαθμούς μπορούμε να σωθούμε.
Για το που οφείλει την αισιοδοξία του ο Σούλης Παπαδόπουλος, τόνισε: "Εχουμε αποδείξει ότι εκτός έδρας πολύ δύσκολα μπορούμε να χάσουμε και είναι ένα στοιχείο αυτό ικανό να μας δώσει τους βαθμούς που ψάχνουμε.
Ο Μήτσιος μου ζήτησε συγγνώμη για την φάση του Αγκάνθο στο ημίχρονο. Για την φάση του πέναλτι είπε απλά πως δεν το είδε και πως δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος. Αν και του έδειξα στα αποδυτήρια την φάση αρνήθηκε να πάρει θέση.
Στεναχωριέμαι για τον κόσμο. Μας βοηθάει και δενμπορούμε να αδιαφορ΄σουμε γι αυτό. Πάμε στην Κρήτη να τους κερδίσουμε... Δεν τους προκαλούμε. Πάμε να παίξουμε για την ιστορία του Άρη».
Για τον Κάκο τόνισε: »Σέβομαι όλους τους διαιτητές. Δεν μ" αρέσει όμως να με κοροιδεύουνε και αν λένε ψέμματα. Ο Μήτσιος σήμερα μας κορόιδεψε όπως ακριβώς και οι ποδοσφαιρστές της Βέροιας με το να πέφτουν συνεχώς κάτω. Θα το παλεύουμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Η μπίλια στο τέλος θα κάτσει σε μας».
.pressaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου