Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Άλλη μια ήττα που την βάζει σε περιπέτειες γνώρισε η Νάουσα

Έχασε στο σπίτι της από τη Νεοκαισάρεια η Νάουσα
Άλλη μια ήττα που την βάζει σε περιπέτειες γνώρισε η Νάουσα. Αυτή την φορά, έχασε στο σπίτι της από την Νεοκαισάρεια με 1-2 και έμεινε καθηλωμένη κοντά στο επικίνδυνη ζώνη.
Αγωνιστικά η Νάουσα δεν ήταν καλή και βρέθηκε να χάνει με 0-2. Παρά την μείωση του σκορ, δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλο.
Αγωνιστικά, η Νάουσα μπήκε απειλητικά στο ματς και είχε μια κεφαλιά του Μπενίσκου στο 27’ που πέρασε άουτ και ένα καλό σουτ του Αβραμόπουλου στο 33’ που απόκρουσε ο Σακελαρίδης.
Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους καλή φάση άνοιξαν το σκορ. Ο Μακράκης με ατομική προσπάθεια νίκησε τον Σιμσερή κι έγραψε το 0-1. Από εκεί και μετά καμιά από τις δυο ομάδες δεν δημιούργησε απειλή έως την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη η Νάουσα σημείωσε γκολ με κεφαλιά του Μπενίσκου στο 64’ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 67’ ο Παμλίδης με ατομική προσπάθεια έγραψε το 0-2. Η Νάουσα μείωσε άμεσα το σκορ. Στο 71’ ο Γρηγόρης Αργυρίου με απευθείας κτύπημα κόρνερ μείωσε σε 1-2. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς όμως η Νάουσα δεν κατάφερε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσει στην ισοφάριση.
Νάουσα: Σιμσερής, Πέϊκος (75’ Μουρίκι), Νικόλτσης, Αβραμόπουλος, Μπενίσκος, Συμπεθέρης, Αργυρίου Γρ., Περηφανόπουλος, Μουσικάκης (80’ Ρέτζια), Κεφαλάς, Γασπαράτος.
Αχιλλέας  Νεοκαισάρειας: Σακελαρίδης, Τανίδης, Τσιάμας, Οικονόμου, Δερμίσης, Τσαγκαράκης, Παμλίδης, Μακράκης, Παυλίδης, Νάκας, Κύρτεγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου