Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη νίκη του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ...

Μεγάλη νίκη του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ επί της Δράμας
Μεγάλη νίκη σημείωσε το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ επί της ομάδας της Δράμας με σκορ 31-29.
Οι αθλητές του συλλόγου της Νάουσας νίκησαν στον αγώνα του Σαββάτου τους πρωτοπόρους της κατηγορίας και εντυπωσίασαν με την καλή αγωνιστική τους εικόνα τον κόσμο που κατέκλυσε το Δ.Α.Κ. Νάουσας.
Μετά την μακρόχρονη αποχή των διαιτητών του χάντμπολ, η ομάδα επανήλθε σε πολύ καλή κατάσταση και μαχόμενη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους Δραμινούς να προηγηθούν σε κανένα σημείο του αγώνα.
Ο προπονητής του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ και προπονητής της εθνικής ομάδας Εφήβων κ. Τέο Παυλίδης μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε :
"Ήταν μια πολύ καλή και δυνατή αναμέτρηση την οποία απόλαυσε ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και τη διάθεση που επέδειξαν οι παίκτες μου στο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που στα κομβικά του σημεία ήμασταν αποτελεσματικοί, αφου προηγουμένως είχαμε περιορίσει  σε σημαντικό βαθμό τα επιθετικά ατού του αντιπάλου."
Δύο νίκες για τους Εφήβους
Δύο νίκες πέτυχε η εφηβική ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ σε δύο εκτός έδρας σημαντικούς αγώνες στην Έδεσσα και στην Κατερίνη. Αρχικά την περασμένη Τετάρτη (12/2) επικράτησε της ομάδας του Αερωπού Έδεσσας, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, με σκορ 21-27. Οι γηπεδούχοι δεν προηγήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα και ήταν φανερά κατώτερη της φιλοξενούμενης ομάδας του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ.
Η δεύτερη νίκη ήρθε την Τρίτη (12/2) στην Κατερίνη, όπου οι Ναουσαίοι αθλητές επικράτησαν του τοπικού Αρχέλαου Κατερίνης με σκορ 32-36. Οι παίκτες του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ δεν αγωνίστηκαν όπως συνήθως, γεγονός που έδωσε στους γηπεδούχους το δικαίωμα να είναι σε όλο τη διάρκεια του παιχνιδιού στο κυνήγι της νίκης. 
Τώρα απομένει για το εφηβικό τμήμα, το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας που θα καθορίσει και τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.
Σύνθεση : (Παυλίδης) Κύρογλου, Ψωμιάδης, Αλμπανίδης 3, Ρότζιος Π., Κουτσουφλιάνος 2, Τσάτσας 5, Τσαγκεράς 4, Τσαχουρίδης, Θεοδωρόπουλος 8, Τζουβάρας, Τριανταφυλλίδης 11, Μαυροδουλάκης 2, Σιδηρόπουλος 1, Ρότζιος Γ. 
Νίκη και για τους παμπαίδες !
Το παμπαιδικό τμήμα επικράτησε του ΦΙΛΙΠΠΟΥ με σχετική ευκολία, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο που παραβρέθηκε στο παιχνίδι. Οι μικροί παίκτες του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ επικράτησαν με σκορ 18-35 και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια για την συνολικά αξιέπαινη αγωνιστική τους εμφάνιση. Με τις οδηγίες του κ. Δεληχρήστου άφησαν στους γηπεδούχους κανένα περιθώριο αντίδρασης.
Σύνθεση : (Δεληχρήστος) Xhacka, Δεληχρήστος 4, Καραμπέλκος 6, Πασχούλας, Γαλανός 1, Μαυρίδης 8, Τσιαχτσίρας, Νέστορας, Τσιγαρίδας 7, Πρόιος 3, Παναγιωτίδης, Κυπρίτης 2, Φωτιάδης 2,  Γαλίτης 3, Γεωργακόπουλος, Ορφανίδης.
O Σοφοκλής Τσάτσας στην εθνικής Νέων !
Στην εθνική ομάδα Νέων κλήθηκε ο Σοφοκλής Τσάτσας, βασικό μέλος της εθνικής εφήβων και αρχηγός του εφηβικού τμήματος του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ Νάουσας, από τον ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Σειρεκίδη.
Ο Τσάτσας, μαζί με τους Θεοδωρόπουλο και Λιούμη, συμμετείχε στην αποστολή της εθνικής εφήβων στη Σουηδία όπου κέρδισε τις εντυπώσεις γεγονός που οδήγησε στην κλήση του στην εθνική της μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας.
Γεγονός πάντως είναι πως εκτός του Σ.Τσάτσα εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους εμφάνιση και οι Λιούμης και Θεοδωρόπουλος που συμμετείχαν στην αποστολή στη Σουηδία.
 kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου