Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Εχοντας την απόλυτη κυριαρχία ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στην Μάνστεστερ Γιουναίτεντ



 
Φαβορί για την πρόκριση στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ είναι από το βράδυ της Τρίτης (25/02) ο Ολυμπιακός καθώς σε μία μυθική νύχτα κέρδισε χωρίς οίκτο 2-0 την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.


Ηταν ένας Ολυμπιακός όπως τον ονειρεύονται οι φίλαθλοί του, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας κυριολεκτικά μόνος του σε  μία καταπληκτική ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης!

Μόλις στο 8ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι έδειξαν τις δυνάμεις τους όταν ο Ντομίγκες έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ του κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε άουτ. Ενώ η πρώτη καλή στιγμή της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 17ο λεπτό όταν το σουτ του Κλέβερλι από στημένη φάση πέρασε άουτ. Εμεναν επτά λεπτά για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος όταν ο Ντομίγκες έβαλε φωτιά στο Καραϊσκάκη καθώς με τακουνάκι έκανε το 1-0 για να ξεσπάσουν τρελοί πανηγυρισμοί.

Η επανάληψη δεν είχε εκπλήξεις καθώς οι Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ ήταν απομονωμένοι, ακίνδυνοι χωρίς να δηλώνουν... παρών στο γήπεδο! Ο Ολυμπιακός χωρίς να επαναπαυτεί έψαχνε και δεύτερο τέρμα, όμως ο Ντε Χέα (49') σταμάτησε το σουτ του Πέρεζ, χωρίς όμως να αντιδράσει το ίδιο σωστά και έξι λεπτά αργότερα. Ο Ντομίγκες έκλεψε εξαιρετικά την μπάλα στη μεσαία γραμμή και ο Κάμπελ με φαλτσαριστό σουτ έκανε το 2-0 βάζοντας φωτιά στις κερκίδες του γηπέδου.

Πλέον οι γηπεδούχοι είχαν στα έρια τους την πολύτιμη νίκη και έδειχναν πως δεν θα την έχαναν. Τα σου των Μανιάτη και Ολαϊτάν δεν βρήκαν δίχτυα, ενώ η Μάνστεστερ έκανε αισθητή την παρουσία της στο 82ο λεπτό όταν ο Φαν Πέρσι έπιασε μπάλα (!!!) στέλνοντας την άουτ σε ένα σημείο όπου οι Αγγλοι είχαν παραδοθεί. Ετσι τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς των δύο ομάδων με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει ως απόλυτο φαβορί, ελπίζοντας πως θα πετύχει την πιο μεγάλη πρόκριση της ιστορίας του.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ (67’ Φουστέρ), Πέρες (86’), Τσόρι (76’ Μασάντο), Ολαϊτάν. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Εβρά, Φέρντιναντ και Βίντιτς, Κάρικ, Κλέβερλι (60’ Γουέλμπεκ), Βαλέντσια (60’ Καγκάβα), Γιανγκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου