Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Πινγκ-Πονγκ Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη επιτυχία παίδων σε αγώνες Πινγκ-Πονγκ Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη
Το Σάββατο 15-2-2014 στη Θεσσαλονίκη έγιναν η προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων. Στους Παίδες μετείχαν 132 αθλητές από 22 Συλλόγους. Οι ομάδες της Βέροιας αγωνίστηκαν με τους εξής:

Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας: Λυκοστράτης Κων., Στεφανίδης Κων., Σιδηρόπουλος Π., Κεχαγιάς Σ., Ταραμονλής Στ., Βαφείδης Στ., Αθανασάκης Π., Κοντραφούρης Αθ.
Ο.Ε.Α. Βέροιας Παίδες: Τσιαλτζούδης Δ., Δεμέναγας Φ., Καραμούτης Αν., Παζαρτζικλής Δ., Κερανός Ν., Μωυσιάδης Ε., Καζαντζίδης Χρ.
Ο.Ε.Α. Βέροιας Κορασίδες: Ταρασίδου Ελ., Τομπουλίδου Φ., Μπλατσιώτη Ε., Αδαλόγλου Ε. (40 Κορασίδες 12 Σύλλογοι).
Από τους 132 Παίδες στην τελική φάση της Αθήνας έπαιρναν πρόκριση μόνο οι 3 καλύτεροι. Οι δύο ήταν από την πόλη μας του Συλλόγου Α.Σ.Ε.Α.Β., Λυκοστράτης Κ. και Στεφανίδης Κ. και μάλιστα παραλίγο να κάνουν το 3 στα 3 αφού ο Σιδηρόπουλος Π. έχασε στον αγώνα πρόκρισης. Επίσης τα πήγαν καλά και τρεις αθλητές από τον Ο.Ε.Α.Β. αφού βγήκαν πρώτοι στους ομίλους τους. Στα τελικά της Αθήνας τον Απρίλιο την Βόρεια Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Α.Σ.Ε.Α.Β. Εκτός από τα ατομικά και διπλό (Λυκοστράτης-Στεφανίδης) και με το ομαδικό με τους (Λυκοστράτη-Στεφανίδη-Σιδηρόπουλο) που είναι στα 12 ομαδικά της τελικής φάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου