Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η πιο συγκινητική στιγμή για τον Ριβάλντο -Αγωνίστηκε με συμπαίκτη το γιο του

 Η πιο συγκινητική στιγμή για τον Ριβάλντο -Αγωνίστηκε με συμπαίκτη το γιο του [ε
Στην καριέρα του έχει κατακτήσει κάθε τίτλο που θα ονειρευόταν ένας ποδοσφαιριστής. Κι όμως, ο Ριβάλντο έζησε την πιο συγκινητική στιγμή του εντός των γηπέδων, στα 41 του. Οταν αγωνίστηκε με συμπαίκτη τον γιο του.

Ο 19χρονος Ριβάλντο τζούνιορ, αφού έμαθε από τον πατέρα του τα... κόλπα, ακολουθεί τα βήματά του, καθώς αγωνίζεται στην Μότζι Μιρίμ, πρόεδρος της οποίας είναι -βέβαια- ο μεγάλος σταρ του ποδοσφαίρου. Δεν έχει, όμως, μόνο διοικητικό πόστο, αφού ακόμη βοηθά και από τον αγωνιστικό χώρο.
Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, στην αναμέτρηση με την Πιρακικάμπα, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Paulistão, όπως αναφέρει το sport24.gr, ο Ριβάλντο μπήκε ως αλλαγή στο 55', ενώ στο χορτάρι βρισκόταν ήδη ο γιος του. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έπαιξαν μαζί, σε επίσημο αγώνα.
«Ευχαριστώ τον Θεό για την ξεχωριστή ημέρα στη ζωή μου όπου μπόρεσα να παίξω μαζί με τον γιο μου Ριβάλντο τζούνιορ σε έναν επίσημο παιχνίδι» έγραψε ο Ριβάλντο στο Twitter, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία που πατέρας και γιος είναι δίπλα-δίπλα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου