Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Για θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή η Βέροια απέναντι στον Άρη

Για θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή η Βέροια απέναντι στον Άρη
Παρά την εις βάρος της ήττα με 5-0 απο τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα όπου η βασίλισσα του βορά αγωνίσθηκε με πολλές ελλείψεις είχε  και την εχθρική διαιτησία του κ. Αμπάρκιολη, θα διεκδικήσει την Κυριακή στο Κλ. Βικελίδης ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο Άρη.

Στο στρατόπεδο της ομάδας παρά την κρισιμότητα και τη δυσκολία του αγώνα υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι οι παίκτες θα τα καταφέρουν μέσα στο γήπεδο. Απο κει και μετά θα πρέπει η διοίκηση να εξασφαλίσει ώστε να μην γίνουν τα έκτροπα που κατήγγειλε ο Πανιώνιος, ζητώντας ισχυρή Αστυνομική δύναμη. 
Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει και η διαιτησία, κάτι που πρέπει να προσέξει και πάλι η διοίκηση.
Αρκετές επιστροφές
Οι επιστροφές αρκετών παικτών για τον αγώνα της Κυριακής όπως οι Μπάρμπας, Τράπ Γεωργιάδης και Αμαραντίδης που δεν αγωνίσθηκαν με τον Ολυμπιακό, θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα που δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα. Κάποια προβλήματα με την ίωση που περνάνε κάποιοι παίκτες οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας και δεν αποκλείεται να είναι στη διάθεση του κ. Ντόστανιτς και οι Σιόντης, Ζεζίνιο και Κομόλοφ.
Δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της Βέροιας
Μόνο με οπαδούς του Άρη θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τη Βέροια. Αν και η ομάδα της Ημαθίας είχε συμφωνήσει με τους «κίτρινους» για εισιτήρια και οι οπαδοί της Βέροιας είχαν οργανώσει εκδρομές, η ΓΓΑ ωστόσο άναψε «κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών. Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως η απαγόρευση είναι απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανού, και της Αστυνομίας.
ΛΑΟΣ - ΕΠΕΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου