Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Καρδίτσα το Μακροχώρι

Απέφυγε την ήττα στην Καρδίτσα το Μακροχώρι
Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Καρδίτσα το Μακροχώρι. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση στην επανάληψη και να φτάσει στο 1-1.
Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ.
Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 8' όταν ο Μεσιακάρης πίεσε, έκλεψε και πάσαρε σε Τσιρογιάννη που σούταρε ασθενώς πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 23' δυνατό μακρινό σουτ του Παππά απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Μακροχωρίου ενώ στο επόμενο λεπτό ο Α.Ο.Κ. είχε οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μεσιακάρη.
Στο 38' φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Μακροχωρίου με αλλεπάλληλες προσπάθειες από Τσιρογιάννη, κεφαλιά Παπαευαγγέλου, και σουτ του Θυμιόπουλου που σταμάτησαν στον Σταματόπουλο που έδιωξε τελικά σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ, σουτ του Κωνσταντινίδη μπλόκαρε στην γραμμή ο τερματοφύλακας του Μακροχωρίου.
Στην επανάληψη στο 46' ο Θυμιόπουλος από δεξιά σέντραρε και ο Μεσιακάρης με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0 δίνοντας ώθηση στην ομάδα του αλλά και στον κόσμο. Στο 60' πολύ δυνατό σουτ του Θυμιόπουλου πέρασε λίγο άουτ όμως στο 75' το Μακροχώρι που είχε την κατοχή μετά το γκολ αλλά όχι και τις ευκαιρίες, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γεωργίου σε διπλή προσπάθεια και αφού πρώτα απέκρουσε ο Τάτσιος.
Αμέσως μετά το 1-1 είχε πολύ καλή ευκαιρία ο ΑΟΚ με τον Τσέλιο να σουτάρει πάνω στον τερμτοφύλακα από καλή θέση ενώ στις καθυστερήσεις ο Τζοβάρας που πριν λίγα λεπτά πέρασε αλλαγή, ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα όμως το σουτ σε κενή εστία πέρασε λίγο άουτ.
Α.Ο. Καρδίτσα (Τίκας): Τάτσιος, Τριανταφύλου, Θυμιόπουλος, Καβαλάρης (62' Κεφαλάς), Κούρκουλας, Τσέλιος, Παπαευαγγέλου (88' Τζοβάρας), Παππάς, Τσιρογιάννης, Μεσιακάρης, Μίλκοβιτς (30' Κωνσταντινίδης)
Μακρoχώρι (Μπίλης): Σταματέλος, Συμενωνίδης, Ηλιάδης Γ., Πιέτρα, Σαλέπης, Ελευθεριάδης, Γεωργίου, Ηλιάδης Α. (38' Τζειρανίδης), Βούλγαρης (88' Μαυριδόγλου), Τσακαλίδης, Σαρηγιαννίδης.
karditsalive.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου