Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Παραμένει στο πρωτάθλημα ο Απόλλων, έρχεται στη Βέροια για το ματς του Σαββάτου

Παραμένει στο πρωτάθλημα ο Απόλλων, έρχεται στη Βέροια για το ματς του Σαββάτου
Όχι απλά αποφασισμένος αλλά ανυποχώρητος αναφορικά με την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα εμφανίστηκε και πάλι ο Σταμάτης Βελλής.
Ο ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είχε πει το μεσημέρι της Πέμπτης στους παίκτες του πως η ομάδα δεν θα ταξιδέψει στη Βέροια για το ματς του Σαββάτου. Για την ακρίβεια είχε πως αυτή ήταν η πρόθεσή του, ωστόσο θα έπρεπε να περάσει και από το Δ.Σ. Λίγες ώρες αργότερα ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» ναι μεν δείχνει ανυποχώρητος, αλλά αν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική ανατροπή, ο Απόλλωνας θα παραμείνει στο πρωτάθλημα, αν κάτι τέτοιο αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο, κάτι που είναι και το πιο πιθανό.
Ο Βελλής μιλώντας σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τούς είπε πως αυτός θα φύγει έτσι και αλλιώς και όλες οι υποχρεώσεις θα είναι καλυμμένες μέχρι και το καλοκαίρι.
Αυτή η εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα, καθώς πλέον οι φωνές στον Απόλλωνα που θέλουν την ομάδα να μένει και να παλεύει για τη σωτηρία της, είναι περισσότερες από αυτές που τη θέλουν να φεύγει από το πρωτάθλημα και πλέον είναι πιο πιθανό οι «κυανόλευκοι» να παραμείνουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου