Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

TENNIS CLUB SARANTOVRISES

Κοπή βασιλόπιτας του τμήματος αντισφαίρισης του ΄Ερμή΄
Την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου το Τμήμα Αντισφαίρισης του Γ.Α.Σ. Ερμής Βέροιας, έκοψε τη βασιλόπιτά του στο TENNIS CLUB SARANTOVRISES.
Οι αθλητές, οι γονείς, τα μέλη, οι προπονητές και οι φίλοι του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί στον όμορφο χώρο των εγκαταστάσεων του TENNIS CLUB SARANTOVRISES όπου φιλοξενούνται οι προπονήσεις του Συλλόγου.
Η πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Κανδύλα Αννέτα, έδωσε στους τρεις τυχερούς (Ταμπακόπουλο Νίκο, Ντέλλα Ελισάβετ και Νέστωρα Άρτεμις) που έτυχαν τα φλουριά της βασιλόπιτας, τα δώρα τους και μαζί με τον προπονητή του Συλλόγου, Μιχάλη Αδαλόγλου, ευχαρίστησαν τους αθλητές και τους γονείς τους για την καθημερινή τους προσπάθεια. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Α.Σ. Ερμής Βέροιας ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας, συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες που εκπροσώπησαν το 2013 τις αγωνιστικές ομάδες στις διάφορες κατηγορίες και εύχεται καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, επιτυχία και χαρές, σε όλα τα μέλη της οικογένειας του tennis
Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα εαρινά τμήματα (mini tennis,προαγωνιστκό, αγωνιστικό, αρχαρίων, ενηλίκων) του Συλλόγου. 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974033742, 6936555074, 23310 29918.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου