Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ρο-Μπεν της Βέροιας



Με γκολ του Μπεν στο 92ο λεπτό η 

Βέροια πήρε σπουδαία νίκη 

απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα


 
Νίκη παραμονής πέτυχε η Βέροια επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην εκπνοή της αναμέτρησης με γκολ του Μπεν κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Χωρίς ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι στα Γιάννινα, με τους ΠΑΣ και Βέροια να μην έχουν κάνει τη μεγάλη φάση μέχρι το 17ο λεπτό όπου η κεφαλιά του Μπέριου πέρασε άουτ, ενώ το σουτ του Καλτσά μπλόκαρε δύσκολα ο Βελλίδης.
Οσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειχνε λίγο πιο αποφασιστικός για να κυνηγήσει τη νίκη, χωρίς όμως να βρει στόχο το σουτ του Τσουκαλά (40’). Κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας ήρθε ο Μπεν για να φέρει τα πάνω κάτω! Στο 78ο λεπτό ο Μπεν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και κόντρα στην ροή του αγώνα, έγγραψε το «διπλό» της ομάδας του κάνοντας το 1-0 στις καθυστερήσεις.
Στους 32 βαθμούς έμειναν τα Γιάννινα, ενώ η Βέροια έφτασε τους 23 βαθμούς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Λίλα, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Γιάκος (54’ Βίλα), Στρούνα, Ακόστα (79’ Σονγκό) 

Βέροια: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισοκό, Όστοϊτς, Βεργώνης (69’ Τραπ), Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκονσάλβες (78’ Μπεν)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου