Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Πετυχημένη η βασιλόπιτα του ΄Τέτραθλον ΄ Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος TAEKWON - DO «Τέτραθλον»

Πετυχημένη η βασιλόπιτα του ΄Τέτραθλον ΄
Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος TAEKWON - DO «Τέτραθλον» Νάουσας πραγματοποίησε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου την ετήσια κοπή της πίτας του παρουσία 150 περίπου μελών, αθλητών, γονέων και φίλων του οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το χώρο του ξενοδοχείου «Εσπερίδες» όπου φιλοξενήθηκε η ζεστή και όμορφη εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νάουσας κος Καραμπατζός Αναστάσιος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας Επιπυραγός κος  Παλαμούτης Νικόλαος, οι Διευθυντές του 1ου Γυμνασίου, 3ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Νάουσας κ.κ. Βαρθολομαίος Ιωάννης, Κύρου Νικόλαος και Νάτσιος Δημήτριος αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Φ.Α.Σ. Νάουσα κος Πετράς Θεόδωρος κ.α. 
Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης και Εκπαιδευτής του Συλλόγου, Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN, τόνισε ότι το 2013 αποτέλεσε την χρονιά των πρώτων μεγάλων Εθνικών και Διεθνών διακρίσεων και παρουσιάζοντας τις περσινές δραστηριότητες αναφέρθηκε στους μεγάλους στόχους που έχουν τεθεί για την χρονιά που διανύουμε.
Τυχερή του τμήματος junior ήταν η Δημητριάδου Γεωργία, του μικρού τμήματος ο Γιούρος Λουκάς, του μεσαίου o Φειδάντσης Γαβριήλ και του μεγάλου τμήματος η Αθανασιάδου Πηνελόπη. Συνεχίζοντας τον θεσμό των βραβεύσεων για τους αθλητές που αριστεύουν και εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Σύλλογος βράβευσε για τις επιδόσεις τους κατά το Σχολικό έτος 2012 - 2013 τους: Ιωαννίδου Θεοδώρα (Α’ Λυκείου - Άριστα 19 & 7/10), Σαμαρά Όλγα (Α’ Λυκείου - Άριστα 19 & 6/10), Αθανασιάδου Πηνελόπη (Γ’ Γυμνασίου - Άριστα 19 & 4/13) Πετρά Δημήτριο (Γ’ Γυμνασίου - Άριστα 18 & 11/15),  Σαμαρά Στυλιανό (Β’ Γυμνασίου - Άριστα 20), Ζάλιου Ευγενία (Α’ Γυμνασίου - Άριστα 20) και Μπάμπου Ελένη (Α’ Γυμνασίου - Άριστα 19). Ακολούθησε ειδική βράβευση για 5 αθλητές (Πλουμπίδη Βασίλειο, Μπίντα Δέσποινα, Δήμου Σταύρο, Ιωαννίδου Θεοδώρα και Πετρά Δημήτριο) οι οποίοι τον Μάρτιο του 2013, φόρεσαν το Εθνόσημο και έφεραν συνολικά δέκα (10) μετάλλια από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Samokov της Βουλγαρίας 
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου