Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο ημιτελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αχιλλέα Νάουσας

Συνέτριψε τον Αχιλλέα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο ημιτελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αχιλλέα Νάουσας.
Η ομάδα της Αλεξάνδρειας βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και συνέτριψε τον Αχιλλέα με 5-1. Οι Αλεξανδρινοί προηγήθηκαν με 5-0 και δέχθηκαν την ισοφάριση στο φινάλε.
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 36’. Ο Γ. Κίτσας με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-0. Στο 45’ οι γηπεδούχοι με πέναλτι (ανατροπή του Γ. Κίτσα από τον Ορδουλίδη) διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Γ. Κίτσας εκτέλεσε εύστοχα και σημείωσε το 2-0.
Στο 55’ ο Κίτσας Αθ. βρήκε τον Κίτσα Κυρ. και αυτός με σουτ έγραψε το 3-0. Το 4-0 σημειώθηκε στο 60’. Μετά από κόρνερ του Κίτσα Αθ., ο Κίτσας Π. έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 65’ ο ΠΑΟΚ πέτυχε και 5ο γκολ. Ο Γ. Κίτσας έκανε την σέντρα και ο Αθ. Κίτσας έγραψε το 5-0 με σουτ. Στο 87’ ο Αχιλλέας μείωσε με εύστοχο πέναλτι του Παραστατίδη (το κέρδισε ο ίδιος από τον Νουτσόπουλο.
Διαιτητής: Μαλούτας (Παρασίου, Παπαδάκης)
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ: Κίτσας Χρ., Μουρατίδης (80’ Κίτσας Σπ.), Κίτσας Ελ., Μπουκλάς Γ., Ζωγράφος, Νουτσόπουλος, Κίτσας Κ. (56’ Πατατούκας), Τζέπης, Κίτσας Π. (69’ Λαδάς), Κίτσας Αθ., Κίτσας Γ.
ΑΧΙΛΛΑΣ Ν.: Ηλιάδης, Λιάτσος (75’ Καραλιόπουλος), Τσάλμας, Παπαπέσιος, Ορδουλίδης, Τουμαράς, Θεοδοσιάδης, Μπράτσης, Σίγγας (46’ Σακελλαρίδης), Κακούδης (60’ Τσιάκος), Παραστατίδης.

 Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του ερασιτεχνικού κυπέλλου πήρε η Καψόχωρα
Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και προκρίθηκε στα πέναλτι η Καψόχωρα
Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του ερασιτεχνικού κυπέλλου πήρε η Καψόχωρα. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις το Ζερβοχώρι και το κέρδισε στα πέναλτι (3-0).
Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, το Ζερβοχώρι άνοιξε το σκορ στο 53'. Μετά από κεφαλιά του Πρόιου, ο Κωστόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Καψόχωρα αναζήτησε την ισοφάριση και λίγο πριν την λήξη, στο 92', ισοφάρισε με τέρμα του Κωστόπουλου, μετά από ασίστ του Σταμούλη. 
Στην παράταση δεν άλλαξε το σκορ και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Η Καψόχωρα ευστόχησε και στα τρία με τους Νοτόπουλο, Μόσχο, Τόζογλου και το Ζερβοχώρι αστόχησε και στα τρία με τους Σιδηρόπουλο (άουτ), Κοτσαγκόγκου (απόκρουσε ο Καρασαββίδης) και Παπαδόπουλο Π. (άουτ).
Διαιτητής: Μαρόπουλος (Γαβράς, Νατσούρας)
ΚΑΨΟΧΩΡΑ: Καρασαββίδης, Μόσχος, Διτσόλας, Μαγκανάρης (84' Νοτόπουλος), Τόζογλου,Σταμούλης, Κωτούλας (46' Πιπιλιάρης), Βλάχος, Κωστόπουλος, Χαλβατζής, Γρηγοριάδης (80' Μπενίσκος).
ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ: Γαϊτανίδης, Κολοκοτρώνης (68' Παπαδόπουλος Χ.), Ισλαμίδης, Ντέλας, Διαμαντίδης,Κοτσαγκόγκος, Καραβασίλης, Παπαδόπουλος Π., Πρόιος, Ξανθόπουλος, Παπαδόπουλος Σ. (87' Σιδηρόπουλος).
inspor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου