Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Νικήτρια, στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα, αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα

Νίκη του Αγροτικού Αστέρα στην Ηγουμενίτσα για το γυναικείο ποδόσφαιρο
Νικήτρια, στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα, αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, για την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με  τελικό σκορ 1 - 2, με την αντίστοιχη ομάδα του Θεσπρωτού, στο στάδιο της Ηγουμενίτσας.
Στο πρώτο ημίχρ
ονο ο αγώνας ήταν μοιρασμένος για τις δυο ομάδες με παιχνίδι κέντρου και μόνο ο Αγροτικός Αστέρας βρέθηκε σε 2 καλές στιγμές με τη Σπυριδωνίδου στο 35΄ και την Κιουτάχιαλη στο 36’ με πολύ καλά δυνατά σουτ αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν ανάλογα τέρματα. Στο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με 0 - 0.
Στο δεύτερο ημίχρονο  η ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου ανέβασε στροφές, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 61’ με πολύ καλή ατομική ενέργεια της Μουρατίδου , αφού πέρασε 3 παίκτριες της γηπεδούχου ομάδας, σούταρε δυνατά έξω απο την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα  στον Αγροτικό Αστέρα και βρέθηκε στις αγκαλιές των συμπαικτριών της καθώς και πλήθος κόσμου που ακολούθησε την αποστολή στην Ηγουμενίτσα. Η συνέχεια του αγώνα ήταν ανάλογη και πριν σταματήσουν οι πανηγυρισμοί, η Σπυριδωνίδου στο 63’ με ατομική ενέργεια, σούταρε   από πλάγια θέση, στην κλειστή γωνία της Μπολώση Κ. και έγραψε το 0 - 2, βγάζοντας το άγχος από την ομάδα των φιλοξενούμενων. Οι παίκτριες του Αγροτικού Αστέρα δεν τα παράτησαν, συνέχισαν να πιέζουν και με τη Μουρατίδου στο 70’ μετά από καλό δυνατό σουτ που κατευθυνόταν στην εστία, χτύπησε η μπάλα σε σώματα των γηπεδούχων και πέρασε κόρνερ. Η πίεση συνεχιζόταν και στο 73’ η Κιουτάχιαλη με πολύ καλό δυνατό σουτ έξω  από την περιοχή , πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Αυτό που δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενες το κατάφερε ο Θεσπρωτός και στο 80’ η Παναγιωτίδη με ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε την Σιακαβάρα, γράφοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης 1 - 2.         
Η απόδοση όλης της ομάδας ήταν καλή και κατάφερε τη νίκη χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση.

Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας (Χρήστος Κίστης): Μπολώση Κ.,  Σταματέλλου, Κίστη, Μπλούτσου, Ντόκου Κ., Παναγιωτίδη, Γεωργίου, Μπολώση Α. (80’ Βαγγέλη), Στόλη, Ντόκου Αικ., Γαστεράτου.
Αγροτικός Αστέρας (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Σιακαβάρα,  Κακαλέ (88’ Τσαγκαλίδου), Στρίμπα, Φείμ, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη,Σπυριδωνίδου, Παπαδοπούλου.
ΕΠΕΑ - ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου