Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ζαφειράκης Νάουσας - Ίκαρος Έδεσσας 0-3

alt Νικηφόρο πέρασμα και από τη Νάουσα οι γυναίκες 
Άλλο ένα βήμα προς τα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία έκαναν οι γυναίκες του Ικάρου Έδεσσας, περνώντας νικηφόρα από τη Νάουσα. Στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου ( 22/2/2014 ), τα κορίτσια του Ικάρου επιβλήθηκαν με σχετική άνεση του Ζαφειράκη με 3-0 σετ.

Έτσι 2 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, οι Εδεσσαίες εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά με νίκη επί του Πήγασου Κοζάνης το ερχόμενο Σάββατο. 
Το 1ο σετ του παιχνιδιού ήταν το πιο ενδιαφέρον σε εξέλιξη, αφού ο Ίκαρος ξεκίνησε νωθρά και βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ. Οι Ναουσαίες προηγήθηκαν με 12-4 και στη συνέχεια με 15-7, όμως στο σημείο εκείνο ένα τάιμ-άουτ «ξύπνησε» τις Εδεσσαίες που απάντησαν με ένα 3-12, πέρασαν μπροστά με 18-19 και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του σετ ( 24-26 ), αν και δέχθηκαν αρκετή πίεση. Στο 2ο σετ το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι το 12-12, αλλά τότε ο Ίκαρος άρχισε σιγά-σιγά να ανεβάζει την απόδοσή του με αποτέλεσμα την επικράτηση με 19-25. Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό, δεν επέτρεψε τις αντιπάλους να αντιδράσουν και κέρδισε εύκολα και το 3ο σετ με 17-25.
altΜε τη νίκη τους αυτή οι αθλήτριες του Ικάρου ξεπέρασαν άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο και έφτασαν στις 11 νίκες ( σε 12 αγώνες ). Αξίζουν τον έπαινο για τα μέχρι τώρα επιτυχή αποτελέσματα και ιδιαίτερα για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν σε κάθε αγώνα, ώστε η πόλη της Έδεσσας να εκπροσωπείται επάξια στο χώρο του γυναικείου βόλλεϋ. Ευχή όλων είναι να συνεχίσουν να χαίρονται το παιχνίδι, να δίνουν χαρά στον κόσμο και να φτάσουν όσο γίνεται πιο μακριά αυτό το υπέροχο φετινό «ταξίδι»…
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 0-3 ( 24-26, 19-25, 17-25 )
Η σύνθεση της ομάδας (Ρέτζιου Ευτυχία-Σημάδης Γιάννης) Θεοδώρου Αφροδίτη- Παπαδοπούλου Φωτεινή– Κίτσου Ελένη- Μαρινίδου Όλγα -Λίτσα Μαρέλντα- Μαλιούφα Αντιγόνη- Ζλεντίδου Λένια- Μπέλλου Δήμητρα- Καρούση Μαρία- Μιμιλίδου Γεωργία – Κάγγα Ευαγγελία – Αργυρίου Ειρήνη
Β ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΜ
Θέση Σύλλογος Βαθμοί
1 ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 32
2 ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 31
3 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 27
4 ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 20
5 ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 16
6 ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 9
7 ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 5
8 ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ -2



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου