Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

"Έχω πολλή αυτοπεποίθηση και δική μου φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο..."

Κερλίδης: Η Νάουσα κυρίαρχη και πρωταγωνίστρια στο γήπεδο, θα καθορίζει τον ρυθμό του ματς και την τύχη της
«Έχω πολλή αυτοπεποίθηση και δική μου φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο. Θα δουλέψω σκληρά για να κάνω την ομάδα της Νάουσας
να είναι κυρίαρχη και πρωταγωνίστρια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε αυτή να καθορίζει τον ρυθμό του παιχνιδιού και την τύχη της. Υπάρχει υλικό, με το οποίο βάζουμε στόχο σύντομα να διώξουμε το άγχος από τον κόσμο. Δεν δέχομαι τη Νάουσα σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση και σ’ αυτή την κατάσταση…»
Με τα λόγια αυτά περιέγραψε τη δική του συνταγή για την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νάουσας ο νέος της τεχνικός Γιάννης Κερλίδης, στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασής του από τον ΦΑΣ, το βραδάκι της Τετάρτης, αμέσως μετά την προπόνηση, στα γραφεία του συλλόγου. Έχοντας δίπλα του τους συνεργάτες του Σταύρο Κωστογλίδη και Φίλιππο Χατζηγεωργίου, ο Γιάννης Κερλίδης ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση του ΦΑΣ για την επιλογή.
«Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή να αναλάβω», σημείωσε, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, υπογράμμισε ότι έκανε εισήγηση ώστε οι προπονήσεις να γίνονται σε ένα περιφερειακό γήπεδο προκειμένου να προστατευθεί ο χλοοτάπητας. «Ωστόσο καλό ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και σ’ αυτό το χόρτο», σχολίασε.
Χατζηγεωργίου: Συναίσθημα και καρδιά
Παίρνοντας τον λόγο ο Φίλιππος Χατζηγεωργίου τόνισε ότι για την επιλογή του να έλθει στην ομάδα κυριάρχησε το συναίσθημα και η καρδιά.
«Πρέπει να βάλουμε όλοι μας πλάτες για να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο, για να πετύχουμε όλοι μαζί τη σωτηρία της ομάδας. Δεν πρέπει να φυγοπονήσει κανείς. Εύχομαι στον νέο κόουτς να πετύχει το απόλυτο στη νέα του ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου