Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας έβγαλε ο Άρης

 
Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας έβγαλε ο Άρης εστιάζοντας την κριτική του στο ακούσιο χέρι του Τραπ που δεν σφυρίχθηκε πέναλτι στην εκπνοή του ματς. Στην ανακοίνωση αναφέρει:
«Το σκάνδαλο ολοκληρώθηκε. Ξεκίνησε από τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητικού τρίο και γιγαντώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με ανάποδα σφυρίγματα και με επιστημονικό τρόπο, αφού οι διαιτητές κατανάλωσαν τον χρόνο σε «ξάπλες» και αστείες διακοπές (π.χ. τραυματισμός από παγάκι του Λαναρή, που λιποθύμησε έξω από τις γραμμές).
Το ότι δεν είδαν το διπλό «καραμπινάτο» πέναλτι (ανατροπή του Οικονομόπουλου από τον Τραπ και πεντακάθαρο χέρι) στο 90' δεν πρέπει να εξέπληξε κανέναν στην ΚΕΔ, ούτε στη Βέροια.
Το Τριώδιο άνοιξε για τον Αρη από τον Αύγουστο, καθώς μασκαρεμένοι καμικάζι αφαιρούν βαθμούς κάθε εβδομάδα. Σήμερα, απλώς έπεσαν οι μάσκες...
ΥΓ.: Τον Αρη, που έκοψε σήμερα 11.500 εισιτήρια, όσα έκοψαν όλοι οι άλλοι μαζί, πλην του Ολυμπιακού, δεν τον θέλουν στη Σούπερ Λιγκ και με το ζόρι προσπαθούν ν' αφήσουν τα μικρομάγαζά τους να επιβιώσουν. Ας ψάχνουν του χρόνου για θεατές...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου