Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Αισιόδοξοι για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκα είναι οι παίκτες της Βέροιας

Τι δήλωσαν Βέρτζος, Βεργώνης για το Άρης - Βέροια
Αισιόδοξοι για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκα είναι οι παίκτες της Βέροιας όπως τόνισαν στην κάμερα του Novasports και στο Σπύρο Δημολίτσα, οι Βέρτζος Βεργώνης.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αγγελος Βέρτζος
Για το κλίμα στο γήπεδο: Ηταν φανταστικό το κλίμα, ο κόσμος του Αρη ήταν εκπληκτικός και βοήθησε την ομάδα του με κόσμιο τρόπο, δεν κατάφεραν να μας νικήσουν, αλλά παρόλα αυτά ήταν εκπληκτικό το κλίμα.
Αν είναι ικανοποιημένος από την ισοπαλία: Ο Αρης προερχόταν από δύο θετικά αποτελέσματα και είχε την ψυχολογία στα ύψη, ενώ βρεθήκαμε σε αυτό το λεγόμενο καμίνι, γιατί το γήπεδο ήταν γεμάτο. Αρα η ισοπαλία ήταν θετικό αποτέλεσμα για εμάς.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και αν είχαμε καθαρότερο μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις, θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη και με το ψυχολογικό προβάδισμα εν όψεις της συνέχειας. Από την στιγμή που δεν μπορείς να νικήσεις, καλύτερο είναι να μην χάσεις. Βρεθήκαμε σε μία δύσκολη θέση που ο Αρης είχε κάνει καλά παιχνίδια και το γήπεδο ήταν γεμάτο.
Για την παραμονή: Αισιόδοξοι ήμασταν από την αρχή. Κανένας δεν έχει καταλάβει πόσο δύσκολα έχουμε περάσει. Εχουμε παίξει σχεδόν με όλες τις μεγάλες ομάδες και τώρα παίζουμε με αυτές που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Πρέπει να τα βλέπουμε θετικά αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Βεργώνης
Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: Υπήρχε πολύ ένταση από το πρώτο λεπτό, αλλά η ομάδα παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη, αποφασισμένη και έδειξε από το πρώτο λεπτό και σε όλο των αγώνα πως δεν φοβάται τίποτα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας. Δεν νομίζω πως σε κανένα σημείο φοβηθήκαμε την πίεση του κόσμου.
Για την απόδοση του και την καλή παρουσία που είχε πάνω στον Τάτο: Αυτός ήταν ο ρόλος που μου ανατέθηκε από τον προπονητή μου και προσπάθησαν να τον φέρω εις πέρας, όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο βαθμό. Ηταν μια καλή παρουσία, αλλά αν συνδυαζόταν με νίκη θα ήταν καλύτερα.
Αν μπορούσε η Βέροια τη νίκη: Είχαμε μεγαλύτερες ευκαιρίες από τον Αρη και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αρης από δύο στημένες φάσεις απείλησε και νομίζω πως μας αφήνει μία πικρία το τελικό αποτέλεσμα.
Για την παραμονή: Εμείς κάνουμε τους αγώνες δύσκολους και εύκολους. Θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά και με την ίδια αποφασιστικότητα και θέληση για τη νίκη, νομίζω πως δεν θα έχουμε να χάσουμε τίποτα και στο τέλος η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία, κάτι που αποτελεί και το βασικό της στόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου