Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Νικήτρια αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Άνετα τον Φιλυριακό τα κορίτσια της Αγίας Βαρβάρας
Νικήτρια αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, για την 8η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, με τελικό σκορ 0 – 6
, στην εκτός έδρας αναμέτρηση, με την αντίστοιχη ομάδα του Φιλυριακού, στο Ποζατσίδειο γήπεδο της Φλώρινας.
Οι φιλοξενούμενες βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και σε συνδυασμό τον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν το επίπεδο που διαθέτουν και δεν άφησαν περιθώριο για να αναπτυχθούν οι γηπεδούχες. Τα τέρματα της αναμέτρησης μοιράστηκαν 3 παίκτριες, πετυχαίνοντας από 2 γκολ η κάθε μια, στο 28' και 35' η Κωνσταντινίδου, στο 29' και 46' η Σπυριδωνίδου και στο 42' και 51' η Παπαδοπούλου, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου και προσδοκίες για καλύτερη συνέχεια στην πορεία του πρωτάθληματος, της Β´ Εθνικής.
Η απόδοση όλης της ομάδας ήταν παρά πολύ καλή. Εκτός των 6 τερμάτων ο Αγροτικός Αστέρας, έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες, για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων. Ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία στο Λάζαρο Παπαδόπουλο να χρησιμοποιήσει παίκτριες με μικρό χρόνο συμμετοχής που είχαν στο πρωτάθλημα. Η ομάδα παρουσιάστηκε με καινούργια εμφάνιση που αποδείχθηκε γούρικη.
Αγροτικός Αστέρας (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Σιακαβάρα, Στρίμπα, Φείμ, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου(70' Δεληγιαννίδου), Ντούσκα,(80'Τσαγκαλίδου),Kιουτάχιαλη,Σπυριδωνίδου, Παπαδοπούλου, Κωνσταντινίδου (50' Κακαλέ).
Φιλυριακός (Δημήτρης Ποζατσίδης): Μπάτσκου, Χαρίση (42' Χαραλαμπίδου), Κατή, Τσαμπάζη Φ., Τσαμπάζη Α., Ζήκου, Ιωαννίδου Ν., Βασιλείου, Καρατζά, Σιώμου, Τσιλοφύτη.
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Σιδερίδης Βασίλειος με βοηθούς τους κ. Καρασσαβίδη Κωνσταντίνο και Παπαγιάννη Χρήστο, του συνδέσμου Ν. Καστοριάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου