Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης και Βέροια

9db92820594e19922d7284ec365d69ee_LΙσόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης και Βέροια που με αυτό το αποτέλεσμα έμειναν αμφότεροι αρκετά πίσω στη μάχη της παραμονής.

Οι «κίτρινοι» έψαχναν τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας επιτυχία τους που θα τους έβαζε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα. Τελικά με τον ένα βαθμό που πήραν έφτασαν τους 18 και βρίσκονται τέσσερις πίσω από τον Πλατανιά ο οποίος με 22 είναι στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Την ίδια στιγμή η Βέροια ανέβηκε στους 20 κι ελπίζει ακόμα.
Οι γηπεδούχοι ήθελαν αλλά έμοιαζαν να μην μπορούν. Στο πρώτο ημίχρονο η «Βασίλισσα του Βορρά» είχε τον απόλυτο έλεγχο, όμως κι εκείνη από την πλευρά της δεν μπορούσε να απειλήσει με αποτέλεσμα να περιορίζεται στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας.
Στο δεύτερο μισό η εικόνα άλλαξε, με τους «κίτρινους» να πιέζουν αλλά να μην βρίσκουν τελικά τον δρόμο για τα δίχτυα.
Στο 85′ υπήρξε τρίλεπτη διακοπή στην αναμέτρηση, λόγω ενός αντικειμένου που έπεσε στο γήπεδο και χτύπησε τον γενικό αρχηγό της Βέροιας Γιώργο Λαναρή.
Τελικά ο διαιτητής Μήτσιος σφύριξε για τελευταία φορά στο 97′, καθώς υπέδειξε επτά λεπτά καθυστερήσεων.
Άρης : Διούδης, Βανγέλι, Μπουγαίδης, Γιαννίτσης, Τσουμάνης, Τσιάρας (84′ Κουσίδης), Καμινιώτης (70′ Οικονομόπουλος), Μανιάς, Τάτος, Μπακασέτας, Αγκάνθο.
Βέροια : Καντιμοίρης. Γεωργιάδης (84′ Σιόντης), Σισοκό, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοιτς, Βεργώνης, Παυλίδης (78′ Τραπ), Καλτσάς (72′ Γκονσάλβες), Μπαργκάν, Μπεν.
*onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου