Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τελικά η ομάδα της Νάουσας φαίνεται πώς δεν έχει καθόλου άστρο στη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Ήττα για Νάουσα με 1-2 από τη Νεοκαισάρεια που είχε δυο τελικές προσπάθειες και δυο τέρματα. ΄Χειρουργείο΄ το εκ Γρεβενών διαιτητικό τρίο!
Τελικά η ομάδα της Νάουσας φαίνεται πώς δεν έχει καθόλου άστρο στη φετινή αγωνιστική σεζόν.
Φυσικά μετά την κακοδαιμονία (έγινε εκ νέου αγιασμός!) φαίνεται πως δεν υπάρχουν οι κατάλληλες... γάτες που θα μπορέσουν να πιάσουν τα "ποντίκια" κοινώς να σπρώξουν την μπάλα στα δίκτυα. Δεν μπορεί να χάνεις τρεις κλασικές ευκαιρίες για τέρματα (δυο με τον Μπενίσκο στο 18΄και το 23΄και μια με τον Αβραμόπουλο στο 33΄) με σουτ και κεφαλιά εξ επαφής και να θέλεις να νικήσεις μια πολύ καλή ομάδα, όπως η Νεοκαισάρεια, η οποία διαθέτει ένα απίστευτο ωροσκόπο (στη Νάουσα λένε τα... γκαβά τα πουλιά τα χτίζει ο Θεός φωλιά), αφού με δυο μόλις τελικές ευκαιρίες, που προήλθαν μάλιστα από σφάλματα των αμυντικών της Νάουσας (το πρώτο τέρμα με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Συμψερή), να κάνεις δυο γκολ! Στο 37΄η Νεοκαισάρεια έκανε το 0-1. Στο 58΄ο Περηφανόπουλος από τα τρία μέτρα από την εστία της Νεοκαισάρειας έκανε αδύναμο σουτ, χάνοντας ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 62΄το εκ Γρεβενών διαιτητικό τρίδυμο "χειρούργησε" προκλητικά αυτή τη φορά τη Νάουσας (αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σφύριζε 80-20 ενάντια στον ΦΑΣ) ακυρώνοντας ως οφσάιντ ένα πεντακάθαρο γκολ του Μπενίσκου (σχετικό και αδιάψευστο φωτογραφικό ντοκουμέντο σας δώσαμε πριν από λίγο). Στο 67΄ο Δημήτρης Παυλίδης (σ.σ αλήθεια γιατί υβριζόταν από παράγοντες της διοίκησης του ΦΑΣ, ο πρώην παίκτης της ομάδας, επειδή δεν έκανε την... κότα για να χάσει η ομάδα του;) πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα για τη Νεοκαισάρεια, ενώ στο 71΄μετά από σύγχυση στα καρέ του Αχιλλέα η Νάουσα μείωσε σε 1-2, που ήταν και τελικό αποτέλεσμα, αφού η Νάουσα έχασε και πάλι μεγάλες  ευκαιρία με τον Μουσικαάκη στο 74΄ με τον Κεφαλά στο 88, ο οποίος σούταρε αδύναμα.
Η Νάουσα ξεκίνησε με την εξής ενδεκάδα: Συμψερής, Συμπεθέρης, Πέικος, Μουσικάκης, Περηφανόπουλος. Αργυρίου, Αβραμόπουλος, Κεφαλάς, Μπενίσκος, Γασπαράτος, Νικόλτσης. 
Δείτε φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι. Κλείνουμε με μια επισήμανση. Δεν ξέρουμε τι θα υποσχεθούν οι δημοτικοί συνδυασμοί στις εκλογές του Μαϊου, αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ της Νάουσας κάνει μόνο για χωράφι με πατάτες (την ακαταλληλότητα του επεσήμανε και ο προπονητής της Νεοκαισάρειας στη συνέντευξη τύπου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου