Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ο προπονητής του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς «Πάμε για τη νίκη στη Βέροια»


Ο προπονητής του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Καστοριάς αλλά και τα συμπεράσματα που έβγαλε, ενώ στάθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στη Βέροια.

Αναλυτικότερα τόνισε:


«Για εμάς ήταν ένα φιλικό με τη δική του σημασία και χρησιμότητα. Είχαμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και να δούμε παίκτες που είτε ήταν τραυματίες και απουσίαζαν, είτε δεν είχαν πολλά λεπτά στα πόδια τους. Από αυτά που είδαμε έμεινα ευχαριστημένος» είπε ο Σέρβος προπονητής για να συμπληρώσει:

«Είχαμε καλές και κακές στιγμές και γενικά ήταν ένα πολύ χρήσιμο τεστ απέναντι στην Καστοριά, η οποία ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδειξε καλά στοιχεία».

Σχετικά με το παιχνίδι που έρχεται στη Βέροια τόνισε: «Μετά τη νίκη με τον Πανιώνιο η ομάδα έχει ανέβει και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Θέλουμε να έχουμε την  ίδια συνέχεια και στη Βέροια, όπου θα πάμε για την νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε στο παιχνίδι της Κυριακής, για να δώσουμε νέα χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος ήταν και σήμερα εδώ, μας συμπαραστάθηκε και τον ευχαριστούμε».
kerkidasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου