Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Πρεμιέρα την Κυριακή για τη γυναικεία ομάδας της Αγίας Βαρβάρας...

Πρεμιέρα την Κυριακή για τη γυναικεία ομάδας της Αγίας Βαρβάρας
Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έχει πρεμιέρα στη Β΄ Εθνική κατηγορία, την Κυριακή στις 4μμ. Αγωνίζεται στο γήπεδο της, στην Αγία Βαρβάρα, με την αντίστοιχη ομάδα του Φιλυριακού.

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται στην Αγία Βαρβάρα  με τον Άρη Παλαιοχωρίου το Σάββατο στις 4μμ, για το πρωτάθλημα της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η παιδική ομάδα το Σάββατο στις 11:0, αγωνίζεται στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα με την ομάδα ΑΣ Πατρίδας, για το παιδικό πρωτάθλημα.
ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Το Σάββατο οι ομάδες της Ακαδημίας (μπαμπίνι, προjunior, junior και προπαιδικό) του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης, με τις αντίστοιχες ομάδες.
Η συγκέντρωση των τμημάτων θα γίνει στις 9 το πρωί, στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα, στην Αγία Βαρβάρα. Η αναχώρηση του λεωφορείου 9:15.
Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή καθώς και πιστοποιητικό γέννησης με μια φωτογραφία τα οποία κρίνονται απαραίτητα για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα των ακαδημιών των Ν.Ημαθίας και Ν. Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου