Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

O αρχηγός του Άτλαντα Ζερβοχωρίου, Νίκος Αλμαλιώτης.


Για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του απέναντι στη Μελίκη και την συνταγή της φετινής επιτυχημένης πορείας, μίλησε στο kerkidasport.gr ο αρχηγός του Άτλαντα Ζερβοχωρίου, Νίκος Αλμαλιώτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 21χρονος αμυντικός χαφ στον Αλέξανδρο Τσακιρίδη:


Για το παιχνίδι με την Μελίκη: «Ήταν μια μεγάλη νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας. Πιστεύω πάντως ότι το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο».

Για την συνταγή της επιτυχίας της ομάδας, παρότι αυτή είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία: «Πιστεύω όσοι γνωρίζουν τις δυνατότητες των παικτών μας περίμεναν να έχουμε μια καλή πορεία. Η συνταγή είναι ότι όλη η ομάδα είναι δεμένη μεταξύ της και με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή μας έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο».

Για τον προπονητή Κώστα Κατσώνη: «Είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με πολλές εμπειρίες πάνω σε αυτό. Προσφέρει πολλά μέχρι στιγμής στην ομάδα και μαθαίνουμε συνεχώς πράγματα από αυτόν».

Για το ότι η διοίκηση διατήρησε το περσινό ρόστερ και απέκτησε λίγους και ποιοτικούς παίκτες: «Ήταν μια πολύ σωστή κίνηση και αυτό το δείχνει τόσο η εικόνα όσο και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου