Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ο Σάντος επιμένει για πρωτιά...

 Οι Τζαβέλλας, Τζιόλης, Σάμαρης και Κονέ στη χθεσινή προπόνηση των διεθνών
Κόντρα στις πιθανότητες και στα προγνωστικά ο Φερνάντο Σάντος εκφράζει την πίστη του ότι η πρώτη θέση του 7ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου παραμένει ανοιχτή...

Το είπε την Παρασκευή στη συνέντευξη Τύπου, το επαναλαμβάνει και στο περιβάλλον του πως η Εθνική ομάδα μπορεί να ελπίζει στην απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η «γαλανόλευκη» να πετύχει δύο νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια με Σλοβακία (11/10) και Λίχτενσταϊν (15/10) και η πρωτοπόρος Βοσνία να «σκοντάψει» είτε στη Ζένιτσα με το Λίχτενσταϊν είτε στο Κάουνας με τη Λιθουανία. Μόνο που η δυναμικότητα του Λίχτενσταϊν δεν προκαλεί ανησυχία, ενώ οι Λιθουανοί όρισαν τον αγώνα σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, διευκολύνοντας έτσι το συγκρότημα του Σαφέτ Σούσιτς.
Η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας για την αναμέτρηση της Παρασκευής δεν ξεκίνησε καλά. Ο Παπασταθόπουλος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ θα λείψει και ο τιμωρημένος Κατσουράνης, ο οποίος θα αντικατασταθεί στην ενδεκάδα από τον Τζιόλη.
Νέο πρόσωπο αποτελεί ο Σάμαρης, που δήλωσε πως «θέλουμε δύο νίκες, αναμένοντας παράλληλα στραβοπάτημα της Βοσνίας», ενώ για την παρουσία της Ελλάδας στους αγώνες-μπαράζ, που είναι το πιθανότερο, υπογράμμισε ότι «έχουμε το μέταλλο να κερδίσουμε όποια ομάδα και αν βρεθεί στον δρόμο μας. Εχουμε την εμπειρία από τέτοιους αγώνες, όμως έγινε με την Ουκρανία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι ακόμη και στα μπαράζ θα τα καταφέρουμε».
Από την πλευρά του ο Καπίνο τόνισε: «Παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση.Η Σλοβακία διαθέτει πολύ καλούς παίχτες με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας στηρίξει και να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για απευθείας πρόκριση». Αξίζει να σημειώσουμε πως η κίνηση των εισιτηρίων είναι ενθαρρυντική.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου