Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Μέχρι τις 31/10 πρέπει να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους οι Αρης, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΟΦΗ και Εργοτέλης

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης (08/10) κι αποφάσισε αρχικά να δώσει προθεσμία μέχρι τις 31 Οκτωβρίου στις πέντε ΠΑΕ (Αρης, Εργοτέλης, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος) με σκοπό να προσκομίσουν τις απαραίτητες εγγυητικές επιστολές, αλλά έκανε γνωστό πως θα ενημερώσει την ΕΠΟ σχετικά με το θέμα.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο φαίνεται πως ανοιχτό παραμένει το θέμα των αδειοδοτήσεων, καθώς Αρης, Εργοτέλης, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμα το θέμα της εγγυητικής επιστολής. Ετσι σε ανακοίνωσή της η ΕΕΑ ενημερώνει πως θα συντάξει πόρισμα το οποίο θα παραδώσει στην ΕΠΟ και στην διοργανώτρια αρχή, με σκοπό να τους ενημερώσει για την εκκρεμότητα που έχουν οι πέντε ΠΑΕ. Παράλληλα έδωσε εκ νέου νέα προθεσμία ως τις 31 Οκτωβρίου για να τακτοποιηθούν οι όποις εκκρεμότητες, ενώ κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει η Καλλονή καθώς ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Αναλυτικά η απόφαση:
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:
«Η Επιτροπή θα συντάξει πόρισμα ελέγχου προς την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με κοινοποίηση στη Super League, για μη προσκόμιση εγγυητικής επιστολής, παράλληλα δε, χορηγεί προθεσμία μέχρι 31-10-2013 για την προσκόμιση της ελλείπουσας εγγυητικής επιστολής στις κάτωθι ΠΑΕ:
- ΠΑΕ ΑΡΗΣ
- ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
- ΠΑΕ ΟΦΗ
- ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
- ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από την κάτωθι ΠΑΕ:
- ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ
Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 16-10-2013 και ώρα 12.00».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου