Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΣ Λευκαδίων – Ανακοίνωση...

Lefkadia fcΔηλώσεις του προπονητή μας κ. Νίκου Παπανώτα και του προέδρου κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη, για τον αγώνα των Λευκαδίων με τη Λαμία.

Η δήλωση του κ. Νίκου Παπανώτα : «Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ήταν σκληρό και από τις δύο ομάδες. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποιοτικό ποδόσφαιρο για το οποίο προετοιμαζόμαστε καθημερινά, αλλά δεν το πετύχαμε στον μέγιστο βαθμό.  Ήταν τιμή για μας που παίξαμε με την ιστορική ομάδα της Λαμίας. Σύμφωνα με τις ευκαιρίες του παιχνιδιού μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, χωρίς όμως να είναι άδικο το τελικά αποτέλεσμα.
Το δυσάρεστο είναι ότι οι πρωταγωνιστές δεν ήταν οι παίκτες, αλλά οι διαιτητές. Δική μου άποψη, την οποία έχω καταθέσει επανειλημμένα είναι πρωταγωνιστές στο γήπεδο πρέπει να είναι μόνο οι παίκτες. Συνεχίζουμε με δουλειά και υπομονή για να καθιερωθούμε στην κατηγορία».
Δήλωση προέδρου Α.Σ Λευκαδίων κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη
«Εκπροσωπώντας το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον  φίλαθλο κόσμο που γέμισε το γήπεδο, παρακολουθώντας το παιχνίδι μέσα σε κόσμια πλαίσια.
Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν περί άσχημης συμπεριφοράς παικτών, παραγόντων ή φιλάθλων των Λευκαδίων προς τον προπονητή της Λαμίας κ. Αμανατίδη. Στα χέρια μου έχω το ευχαριστήριο που μας έδωσε η διοίκηση της Λαμίας για την άψογη φιλοξενία που παρείχαμε. Την ίδια φιλοξενία παρείχαμε και στους φιλάθλους της Λαμίας στις κερκίδες. Όσοι θέλουν να λύσουν τις όποιες προσωπικές τους διαφορές, ας το κάνουν αλλά όχι στην πλάτη της ομάδας μας. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τους επιτρέψουμε να διαταράξουν το ήρεμο κλίμα και τις καλές σχέσεις της ομάδας μας με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου».
*anthemia-blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου