Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Η Χιλή στον «αφρό»,

 η σελέστε στα μπαράζ

Απευθείας πρόκριση για τη Χιλή (2-1 το Εκουαδόρ), σε μπαράζ με την Ιορδανία οδηγήθηκε η Ουρουγουάη, κερδίζοντας 3-2 την Αργεντινή
Τον καλύτερο εαυτό της έδωσε η Ουρουγουάη, στον τελευταίο αγώνα για τα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής, αλλά το 3-2 επί της Αργεντινής δε στάθηκε δυνατό να τη ξεκολλήσει από την πέμπτη θέση (τέταρτο το Εκουαδόρ, με καλύτερο συντελεστή τερμάτων), που την οδηγεί σε αγώνες μπαράζ με την Ιορδανία. Απευθείας πρόκριση στα τελικά εξασφάλισε η Χιλή, κερδίζοντας 2-1 το Εκουαδόρ.

Οι Χιλιανοί σκόραραν με τον Αλέξις Σάντσες και τον Μεντέλ (φωτ.), μέσα σε ένα τρίλεπτο (35'-38'), και σφράγισαν το εισιτήριο που τους οδηγεί στα γήπεδα της Βραζιλίας, ενώ η Ουρουγουάη έκανε το δικό της σεφτέ με τη βοήθεια των Κριστιάν Ροντρίγκες, Σουάρες (πέναλτι) και Καβάνι, ενώ τα δύο τέρματα της Αργεντινής πέτυχε ο Μάξι Ροντρίγκες. Στους άλλους αγώνες: Περού-Βολιβία 1-1, Παραγουάη-Κολομβία 1-2.
Η τελική βαθμολογία: Αργεντινή 32, Κολομβία 30, Χιλή 28, Εκουαδόρ 25, Ουρουγουάη 25, Βενεζουέλα 20, Περού 15, Παραγουάη και Βολιβία 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου