Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Λευκή ισοπαλία στα Λευκάδια

Λευκή ισοπαλία στα Λευκάδια
Στο 0-0 έμειναν και στο δεύτερο εντός έδρας ματς τους τα Λευκάδια. Αυτή την φορά ο αντίπαλος που έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας ήταν η Λαμία.
Το ματς ήταν μέτριο, δυνατό και είχε λίγες ευκαιρίες. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και ο ρυθμός έδειχνε ότι όποια έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Τελικά καμιά τους δεν βρήκε δίχτυα και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.
Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με πολλά λάθη και κακό θέαμα. Η πιο αξιόλογη φάση ήταν στο 31, όταν η Λαμία βγήκε από αριστερά, ο Ζλατκόφσκι έκανε την σέντρα αλλά ο Κόλεφ δεν μπόρεσε να πλασάρει από κοντά.
Στο δεύτερο μέρος, τα Λευκάδια ήταν καλύτερα. Έλεγξαν τον ρυθμό και πίεσαν για το γκολ. Στο 49' ο Έξαρχος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά πριν εκτελέσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο Μερτσιάν έβαλε την προβολή κι έσωσε την ομάδα του. Στο 51' ο Γιαουτζής εκτέλεσε κόρνερ, ο Πίττος έκανε την καρφωτή κεφαλιά, ο Φιρινίδης απόκρουσε, η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή στον Τσαλώνη αλλά η κεφαλιά του χτύπησε στο δοκάρι.
Στο 70' ήταν η σειρά της Λαμία να απειλήσει. Ο Διαμαντίδης και ο Ζλατκόφσκι έπαιξαν το 1-2, ο τελευταίος βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον τερματοφύλακα των Λευκαδίων αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε. Στο 83' η Λαμία έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Ταμάμης πάσαρε στον Διαμαντίδη, αυτός έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ και ο Ζλατκόφσκι από το ένα μέτρο και σε άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και άουτ.
Στις καθυστερήσεις τα Λευκάδια έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το ματς. Ο Έξαρχος έκανε την σέντρα, ο Λαμπριανίδης έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Παπαδόπουλος, Μισαηλίδης Α., Κόλα, Μπρέγκου, Μισαηλίδης Π., Πίττος, Ζαρογιάννης (88' Κοκόλης), Γιαουτζής, Λαμπριανίδης, Έξαρχος, Τσαλώνης (54' Δημητριάδης).
ΛΑΜΙΑ: Φιρινίδης, Παπαδήμας (58' Παπαστεργίου), Κοντοχρήστος, Μερτσιάν, Γόγολος, Μαλισσόβας, Αντωνίου (68' Κουτρουμάνος), Ζλατκόφσκι, Κόλεφ, Κυπτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου